Speltips

Speltips Chicago Bears - Dallas Cowboys

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-05 02:30 Spela här

Speltips Chicago Bears - Dallas Cowboys
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.83 Speltips: Dez o85.5
2014-12-05 02:30 Chicago Bears - Dallas Cowboys Dez o85.5 1.83 ChristianB

I natt tar Chicago Bears emot Dallas Cowboys. Chicago ser ut att få svårt att nå slutspelet, medan Dallas fortfarande har chans på första-seeden om man spelar sina kort rätt I slutet. Senast fick man dock storstryk av Philadelphia Eagles, som också står på schemat i nästa veckas möte. Chicago förlorade även de sin senaste match med 17-33 mot Detroit.

Vinster-förluster-oavgjorda
Dallas 8-4-0
Chicago 5-7-0

Jag tror att det kan bli en hård kamp detta och är osäker på utgången. Dallas har sviktat på slutet, medan Chicago har vart starka hemma. Dallas är dock det lag som är bäst i grunden, men har som sagt en viktig match som kan störa nästa vecka där man spelar om förstaplatsen i divisionen. Jag skippar att spela på utgången av matchen och hittar istället ett fint specialspel. Jag spelar Dez Bryant över 85.5 yards i denna match. Dez är utan tvekan lagets stora stjärna i passningsspelet och är en stor och aggressiv receiver som är riktigt svår att täcka. Chicago har haft stora problem att ta hand om liknande spelare tidigare och har tillåtit över 300 passing yards i snitt de senaste fem matcherna. I dessa matcher har man också kunnat se vilka problem de har med lagens bästa receivers och nedan har jag gjort en sammanställning över hur det sett ut.

Rob Gronkowski 149 yds
Brandon LaFell 124 yds
Charles Johnson 87 yds
Jordy Nelson 152 yds
Calvin Johnson 146 yds
Golden Tate 89 yds
Vincent Jackson 117 yds
Louis Murphy 113 yds

Man har alltså I samtliga av de fem senaste matcherna låtit minst en av motsåndarens bästa receivers komma över 85 yards, och i alla möten förutom ett har två av motståndarnas receivers kommit över denna gräns. Ibland har de till och med vart uppe och nosat på det dubbla. I snitt har den bästa receivern fått ta emot hela 130,2 yards! Man kommer ha stora problem att täcka Bryant i denna match, speciellt eftersom man måste ta så pass stor hänsyn till running back DeMarco Murray, som Dallas mer än gärna etablerar i denna match. Han har vart ligans bästa running back i år och är på väg mot en rekordsäsong. Chicago måste göra allt de kan för att stoppa honom, och därmed lämna extra luckor i passningsspelet. Man har inga corners som kan ta hand om spelare av Bryants kaliber och får Tony Romo bara tid på sig så hittar han honom. Han snittar drygt tio targets per match och har i två av de tre senaste matcherna kommit över 85 yards, undantaget var senast mot Eagles då man hade problem framåt.

Jag har svårt att se Chicago hålla honom under 85 yards och spelar över 85.5 yards till 1.83 gånger pengarna. Jag blir inte förvånad om han slänger in en touchdown också, vilket finns att spela till 1.74 gånger pengarna.

ChristianB - 04 December, 2014, 12:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!