Speltips Cleveland@New York

Sport: Baseball
Spelstopp: 2014-12-05 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.81
Speltips: Clev över 102,5 pts
Spela på Speltips Cleveland@New York
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Clev över 102,5 pts
Efter söndagens superkväll med 4/4 har det gått lite tyngre. San Antonio Spurs var en stor besvikelse i natt. Vi hade ju spel på -7,5 men San Antonio åkte och förlorade borta mot Brooklyn. Där var jag inte alls rätt ute.

I dag väljer jag att tro på ett annat lag som kommer till New York för en bortamatch. LeBron James Cleveland Cavaliers gästar Carmelo Anthonys New York Knicks. Det bästa spelet här är att Cleveland gör fler än 102,5 poäng till oddset 1.81 på Unibet.

Cleveland har faktiskt hittat formen nu efter en tung säsongsstart. De avslutade november med att besegra Orlando, Washington och Indiana stort. De började december med att i tisdags besegra Milwaukee med tre poäng. I dessa fyra raka segrar har Cleveland gjort mer än 105 poäng.

New York Knicks släpper i snitt in 99 poäng per match, men nu möter de ett lag vars offensiv verkligen har kommit igång. New York tjänar nog på att dra ner på tempot, men matchen sänds på nationell TV och jag räknar med att Carmelo Anthony kommer vara sugen på att ta fler skott och visa vad han kan i ”matchen i matchen” mot LeBron. Fler snabba skott öppningar för en mer poängrik match.

Jag räknar också med en stor match från LeBron. Det är en stor revansch-match för Cleveland eftersom de förlorade mot just Knicks i premiären. De kommer ösa på och försöka ”outscora” New York. LeBron brukar dessutom trivas borta mot Knicks. De tre senaste säsongerna har LeBron legat på omkring 30 poäng i bortamatcherna mot Knicks. Han har inte scorat färre än 27.

Jag tror att Cleveland vinner matchen. Vi får just nu -7,5 till oddset 1.88 på Expekt. Det kan vara ett bra spel, men jag avvaktar lite med det. Jag kan också vara sugen på att spela på att LeBron gör en stor match. Spelarprestationerna ligger inte ute på bolagens sajter än, men där kommer jag att hålla utkik under dagen.

Men vi spelar alltså: Cleveland över 102,5 poäng till oddset 1.81 på Unibet.
Units: 2,5/5.
Spela på Cleveland@New York hos Unibet
Spela nu
NBA - 4 December 2014 - 14:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: