Speltips

Speltips Stoke - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-06 16:00 Spela här

Speltips Stoke - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 4.00 Speltips: 1
2014-12-06 16:00 Stoke - Arsenal 1 4.00 mr_england

Alla som har minsta lilla kunskap om betting förstår att det är ett måste att spela på Stoke i den här matchen. Att spela då oddset är högre än den egentliga vinstchansen tillhör bettingens abc… 4 gånger pengarna på Stoke innebär att spelbolagen bara ger Stoke 25 procents vinstchans. Det är en väldigt låg värdering med tanke på att Stoke vunnit fyra av de åtta (50% för er som missade mattelektionerna) senaste mötena mot Arsenal på Britannia Stadium. Vi börjar därför med statistiken…

Senaste åtta mötena lagen emellan (samtliga ligor/cuper) sedan Stoke gjorde comeback i PL:
Stoke 4 segrar
Tre oavgjorda
Arsenal 1 seger

Stokes manager Mark Hughes är dessutom obesegrad i sina sex senaste hemmamöten i Premier League mot Arsenal. Fyra segrar och två oavgjorda.

Redan här förstår vi att oddsen är helt felsatta och att spelbolagen enbart gjort Arsenal till favorit på grund av att man vet att pöbeln spelar på de mest kända lagen oavsett. I en verklig värld med intelligenta rationella människor skulle Stoke stå i 2 gånger pengarna och Arsenal 4 gånger pengarna. Inte som nu, tvärtom!

Nu till matchen. Vad gäller Stoke så är det här inte den största matchen för året men absolut den största hatmatchen på grund av Wengers osportsliga och dåliga beteende i tidigare möten. Vi kan därför räkna med ett heltaggat Stoke och en publik som kommer vara i absolut toppstämning och bära fram hemmalaget. Förväntningarna var stora på Stoke inför årets säsong men även om det inte varit någon katastrof så har Stoke i alla fall varit en besvikelse. Laget och särskilt Bojan verkar dock vara på gång då man gjort två riktigt bra matcher borta mot Liverpool och United på slutet. Det blev uddamålsförluster men Stoke kunde lika gärna fått med sig poäng i båda dessa möten. Stoke är ett bra lag men har varit väldigt upp och ner. Så mycket upp och ner att det är omöjligt att analysera vad som händer. Hur förklarar man segrar borta mot Manchester City och Tottenham samtidigt som man förlorat hemma mot Burnley och Leicester? Det går naturligtvis inte och det enda man kan ta med sig från det här är att man ska spela på Stoke när de står i ett högt odds. Precis som den här gången.

Även Arsenal är upp och ner i prestationerna och de har dessutom stora skadebekymmer. Det här är som sagt ett möte där Arsenal brukar ha svårt och som klara favoriter går det naturligtvis inte att spela på Arsenal här. De brukar ha svårt för Stoke på Britannia Stadium och det känns som att Stoke har ett psykologiskt övertag och älskar den här matchen då det brukar vara karnevalsstämning på läktarna och all-in-stämning! Även om Stoke har ändrat spelstil en hel del har de fortfarande många fysiska spelare och det kommer Stoke naturligtvis försöka utnyttja den här gången då Arsenal inte trivs med det.

Båda lagen har en lång skadelista inför det här mötet. Då jag analyserar det ser det dock klart värst ut för Arsenal då de har skador på viktigare och bättre spelare. För Stokes del ska det inte göra någon jätteskillnad. Även om skadelistan är lång så innehåller den mestadels avbytare och de ordinarie som saknas går att ersätta utan problem. Särskilt den här gången då Stoke kommer vilja vara lite mer fysiska. Skadeläget gynnar Stoke. Besök skadekollen .com för fullständig skadeinfo.

Ett Stoke som har statistiken på sin sida, visat bra form i de senaste matcherna mot tufft motstånd och har hemmaplan ska naturligtvis inte stå i hela 4 gånger pengarna mot ett Arsenal som bara vunnit en av de åtta senaste matcherna på Britanna Stadium och har skadeproblem. Jag påstår att Stoke har en större vinstchans än Arsenal här och då är ju oddsen helt galna. Ett värdespel så det sjunger om det!

Spel: Stoke – Arsenal 1 – odds 4.00 bet365

TV: Viasat Fotboll

mr_england - 05 December, 2014, 18:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jese - 2014-12-06 17:22:57

För mig som gillar betting, matte och sannolikhet så känns ett urval bestående av 8 matcher väldigt snålt.:)
Men det är ju en annan diskussion, fint spelat!

FetKosing - 2014-12-06 12:42:53

Ryggat och klart!

mr_england - 2014-12-06 11:43:06

Man kan ju alltid tvista om påståendet att Stoke ska stå i 2 ggr pengarna och Arsenal 4 ggr. Det kan jag ha förståelse för. Det här byggde på statistiken att Stoke vunnit hälften/50% av dessa möten med Arsenal de senaste åren.

Inom betting betyder just vinstchansen 50% ett odds på exakt 2.00. För er som gillar sannolikhet, matte och betting...

malisa - 2014-12-06 03:03:33

Han har helt rätt enligt mig , 4 gånger pengar på Stoke är alldeles för högt i relation till chanserna, så spelet som sådan är mer än befogad .

Fierom - 2014-12-06 01:50:34

Och dessutom har vi ju sett hur det gått för Stoke hitills på hemmaplan..

Fierom - 2014-12-06 01:47:08

Du har helt rätt i de mesta du säger men att påstå att Arsenal skulle stå i 4 å Stoke 2 är ju bara helt skevt?? Stoke står i 2 i odds mot lag som Burnley..

malisa - 2014-12-06 00:33:07

Tycker att du har helt rätt , 4 ggr på Stoke hemma måste bara testas och även 1x känns som spel med ganska hög värde.

Även om jag är helt övertygad att du är inbiten Stoke supporter så ger jag dig rätt inför morgondagens match och kommer satsa själv måttlig summa på båda lir .

För att inte tala om 19 resp. 27 % på tipset so de ser ut just nu ,otroligt !

Kämpa !

Mr.ManUtd - 2014-12-05 18:36:13

Att Arsenal skulle stå i 4 gånger tycker jag verkligen inte. Däremot kan jag erkänna att oddsen är felsatta. Ganska simpelt för att de tjänar cash när folk lirar på dom största lagen i England. Men hade det varit jämnt fördelat i odds är det nog som det bör vara. Arsenal har en betydligt högre grundkapacitet men Stoke borta på ett Britannia är riktigt tufft (ännu tuffare om det spöregnar.;) Men ja. 3 på Stoke hade varit mer rättvisande. Ungefär som i United - Soton som båda ligger cirka 2.65.