Speltips

Speltips Newcastle Jets - Wellington

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-06 07:00 Spela här

Speltips Newcastle Jets - Wellington
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.80 Speltips: 2
2014-12-06 07:00 Newcastle Jets - Wellington 2 2.80 master

Wellington gästar ett Newcastle som är i behov av poäng. Newcastle är fortsatt utan seger och behöver verkligen tre poäng här för att ta sig uppåt i tabellen. Men lätt blir det inte. För på andra sidan står Wellington som är i ganska bra form utan några större avbräck. Wellington kommer från en imponerande 5-1-seger över Melbourne City.
Bortaspelet har dock varit lite hackigt resultatmässigt, men värt att notera är att samtliga tre bortaförluster har kommit mot topplag, Adelaide, Perth Glory och Melbourne Victory. Knappa sådana dessutom. I premiären blev det dock en bortaseger mot CCM som är ungefär på Newcastle Jets nivå.

Newcastle har gjort EN bra match på hela säsongen och det var överraskande nog hemma mot Victory. Utöver det har man varit oerhört dåliga och matchen mot Brisbane på hemmaplan där man förlorade med hela 0-4 var nog säsongens sämsta insats i A-League. Laget gjorde heller ingen vidare match hemma mot mediokra CCM där slutresultatet skrevs till 1-1. Man var dessutom det något sämre laget sett till 90 minuter vilket är verkligen under all kritik på hemmaplan mot ett lag som CCM.

Wellington spelar oftast en fin fotboll och har vassa spelare offensivt sett så som Krishna, McGlinchey och Burns. Vass trio som är tillgängliga i denna match. Utöver det har man även Brockie som kan få speltid. Många utav spelarna stod för en fantastisk insats senast i segern över Melbourne City och kommer till denna match med självförtroendet på topp. Inte minst Burns som är i kalasform och leder den interna skytteligan. Och här ställer han sig just mot sitt forna lag som han redan gjort två mål mot under denna säsong.

Lagen har redan möts denna säsong och i Nya Zeeland blev det en klar hemmaseger för Wellington med siffrorna 4-1. Då stod bland annat Burns med två mål mot sitt gamla lag.

Och det med tanke på att Newcastle Jets kommer att gå för en seger, kommer att underlätta för Wellington som kan komma på kontring efter kontring. Helt perfekt bäddat med tanke på att Newcastle är inget vidare på att föra en match.

När oddsen är som dom har man inte något mer spelvärt än tvåan på Wellington som finns till skyhöga 2.80. Helt värt en slant med tanke på senaste mötet, form, självförtroende och spelare.

Spel: Wellington @ 2.80 7/10

Övriga spel
Wellington Över 2.5 mål @ 5.50
Slutresultat: 0-3 @ 29.00
Målskyttar
Krishna x2 @ 19.00
Burns x2 @ 12.00
Carney @ 9.00
-

Lycka till vid rygg!

WWW.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @EdinMadrid

Mvh Master

EDITERAD 2014-12-05 20.41:10

master - 05 December, 2014, 20:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!