Speltips

Speltips Adelaide - WSW

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-06 09:30 Spela här

Speltips Adelaide - WSW
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.375 Speltips: Adelaide -1.0
2014-12-06 09:30 Adelaide - WSW Adelaide -1.0 2.375 master

Den andra matchen som spelas under lördagen är mellan Adelaide och WSW. Och här lirar jag ett MAXSPEL då jag anser hemmalaget ha goda möjligheter till en klar seger. Pengarna tillbaka vid uddamålsseger.

Adelaide har imponerat stort hittills och kommer till matchen med ganska bra form, trots förlusten senast. Inget att bekymra sig dock, då man mötte ligans bästa hemmalag och förlorade med knappa 3-2(dessutom två olyckliga självmål). På hemmaplan är man fortsatt obesegrade. Kontrollerar match efter match och är otroligt svåra att rubba på sin hemmaborg. Har dock två kryss där, men det har varit mot topplagen Sydney och Victory, värt att notera är dock att man varit bättre i båda dessa matcher. Annars har man inte haft några större bekymmer att ta tre poäng i sina matcher.

Det enda märkbara avbräcket är mittbacken Malik som skadade sig senast och missar upp till två månaders spel. Annars är det ett skadefritt lag som nu har återfått både Djite och Carrusca 100 % efter att haft bekymmer med skador. Otroligt viktiga i offensiv väg för detta Adelaide.

WSW parkerar sist i tabellen och har ännu inte tagit en seger. Inledde med fyra raka bortamatcher där man var rätt så chanslösa i varje match. Men man trodde att det skulle vända på hemmaplan, där man är en aning bättre. Men nej, trots ett övertag i princip fyra hemmamatcher i rad, tog man ingen seger. Tre oavgjorda, och förlust senast mot Brisbane. Då har man ändå inte lyckats vinna över mindre bra lag såsom Newcastle Jets och CCM, vilket är helt klart underkänt.

Och nu ska alltså detta lag, som är ännu sämre på bortaplan, gästa ett av ligans bästa lag - som är orubbliga på hemmaplan. Och som har alla spelare förutom Malik fit for fight. Nej, det blir verkligen en svår uppgift.

WSW återfår viktige Juric, men frågan är om han får 90 minuter här, och om han verkligen är i gott skick. Senast saknades han mot Brisbane, och det var för tre dagar sedan.

Ja, på tal om schemat. WSW har förvisso spelat fyra raka hemmamatcher, men har helt klart haft ett tuffare schema än Adelaide. Laget har spelat i princip samma startelva under en längre tid och hade match så sent som i onsdags. Nu ska man alltså ladda om och resa till en bortamatch på bara två dagar. Tufft, minst sagt.

Adelaide är bättre på i princip varje position, bättre form, hemmaplan vs bortaplan - det är precis ingenting som talar för en skräll här. Därmed ser jag Adelaide ha väldigt goda chanser till tre klara poäng.

Spel: Adelaide -1.0 @ 2.375 10/10

Övriga spel
Slutresultat: 3-1 @ 15.00
Över 14 hörnor @ 5.50
Målskyttar
Mabil @ 6.00
Boogaard @ 12.00

WWW.spreadsheet.se/aussiemaster
Twitter @EdinMadrid
Stort lycka till vid rygg!

Mvh Master

EDITERAD 2014-12-05 20.40:40

master - 05 December, 2014, 20:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!