Speltips

Speltips QPR-Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-06 16:00 Spela här

Speltips QPR-Burnley
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.10 Speltips: 1
2014-12-06 16:00 QPR-Burnley 1 2.10 RalleArvid

Lördag igen och jag väljer att återigen förlita på ett gäng som gav mig en hel del klirr i kassan förralördagen.

QPR är nämligen ett helt annat lag hemma än borta. Man får inte spelet eller poäng att vara tillfredställande alls borta vilket har bäddat för en mindre smickrande tabellposition men tittar man enkom till hemmatabellen ser man QPR på 8:e plats och 7 poäng av 9 möjliga på de tre senaste matcherna.

Man har bara en förlust på sina sex senaste på Loftus Road i västra London och förlusten kom mot Liverpool där man absolut förtjänade mer. Dessutom plockade man poäng mot City i en match där City ska vara nöjdare med en poäng än vad Harrys mannar ska vara.

Burnley vann visserligen senast mot Stoke borta men Stoke är inte alls pålitligt i år och framförallt har man bjudit så gott som alla gäster på poäng då man spelat hemma. Burnley har förutom segern mot Stoke på bortaplan visat upp följande resultat:

Arsenal 3-0
Leicester 2-2
West Brom 4-0
Crystal Palace 0-0
Swansea 1-0

Man har alltså bara gjort mål i en enda match och tagit blott två poäng trots mediokert motstånd stundtals och nu åker man alltså för att möte ett hemmastarkt QPR som dessutom har gott självförtroende och en positiv trend även vad gäller situationen i truppen.

Harry Redknapp har inga nya frågetecken vad gäller indisponibla spelare och Bobby Zamora är tillbaka i gott slag och förväntas starta. Taraabt och Sandro fortfarande borta sedan tidigare.

Michael Duff och Stephen Ward är två tunga avbräck i defensiven för Burnley och Matt Taylor saknas fortfarande precis som anfallaren Sam Vokes.

QPR är det bättre laget i grunden med en oerhörd massa Premier League-rutin i truppen och det är bara en tidsfråga innan det lossnar på allvar för dem. Burnley har fin form men har haft flyt och man har levt på sitt hemmaspel som nykomlingar och till skillnad från QPR har man också faktiskt spelat lite över sin egen kapacitet. QPR kommer absolut inte underskatta Burnley utan ta den här sexpoängsmatchen för vad den är.

Hemmalagets senaste vinst förra helgen efter mycket om och men i en liknande situation gav dem arbetsro och trygghetskänsla inför uppgiften, när man nu dessutom inte bara har hemmafördel utan även fördel vad gäller tillgängliga nyckelspelare ser jag det här som en oerhört trolig etta och det mest spelvärda spelet under lördagen.

2.10 erbjuds vi hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 December, 2014, 22:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tompa10 - 2014-12-05 22:50:39

Rygg