Speltips Alla matcher i helgen

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-12-06 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 156.4
Tips: Speltips
Dags för första reken inför Premier League helgen!

Börjar med Newcastle - Chelsea 2 (1.53 odds):
Chelseas form talar för det mesta, att dom har vunnit 11 matcher, 3 oavgjorda och ingen förlust.
Newcastle form är däremot lite sämre. Började säsongen riktigt dåligt men efter att tagit 4 poäng på de 7 första matcherna så rykte tom upp sig och tog 5 vinster i rad. Men nu ser det ut att bli en liten svacka igen 1 förlust och en oavgjord mot två lite sämre lag så tror jag att Chelsea kommer att vinna den här matchen.
Senaste lagen mötes så blev det 3-0 till Chelsea.

Hull - West Bromwich 1 pengarna tillbaka vid oavgjort (1.69 odds):
En botten match där det troligtvis blir väldigt jämnt. De 6 senaste matcherna så har Hull 2 oavgjorda och 4 förluster och West Bromwich har 1 vinst och 5 förluster dock var vinsten mot Leister med bara 0-1 som är ett riktigt botten lag. Däremot så kommer Hull från en stark 1-1 match mot Everton på bortaplan.
Nu när Hull är på hemmaplan så tror jag på att Hull vinner med pengarna tillbaka om det blir oavgjort.
Föra matchen de mötes vara West Bromwich hemma och vann med 3-2 med 1-1 i halvtid. Men med hemmaplans fördel så tror jag på den här.

Liverpool - Sunderland 1 (1.47 odds):
Helgens höjdpunkt genom mig (kanske för att jag håller Liverpool). Ett Liverpool som har vunnit sin två senaste matcher och en oavgjord match i Champions League på de tre senaste matcherna. Sunderland fick storstryk mot City men innan det så lirade dom 1-1 mot Chelsea men då spelade dom bara på Kryss och på att någon boll skulle gått in på dom få lägena dom hade. Men mot Liverpool så tror jag att dom kommer lira lite offensivare än då och på det sättet så kan det spricka upp lite i försvaret och bli lättare för Liverpool att göra mål än när Chelsea mötte dom.
Tror Liverpool tar segern, delvis för att dom har ett bättre lag på pappret och att deras form är bättre för tillfället.

QPR - Burnley båda lagen gör mål (1.85 odds):
En riktigt botten match det här med, kan nästan gå hur som helst i den här matchen. QPR har på de 4 senaste 1 vinst, 2 förluster och en stark 2-2 match mot city där de lika gärna kunde ha vunnit. Burnley 4 senaste har varit ganska stark med 2 vinster och 2 oavgjorda, då de oavgjorda matcherna är mot Newcastle och Aston Villa som är två ganska skapliga lag.
Som jag nämnde tidigare så kan den här matchen gå hur som helst och på det visset är det väldigt svår tippat på den här matchen men jag skulle säga att båda lagen gör mål.

Stoke - Arsenal 2 (1.95 odds):
Ett Arsenal som kommer till matchen med ett starkt resultat de 3 senaste matcherna med 3 vinster 1-0 mot Southampton, 0-1 borta mot West Bromwich och 2-0 mot Dortmund i Champions League. Men Stoke har haft det ganska tungt då de har förlorat de tre senaste matcherna. Senast mot Manchester Utd 2-1, innan det 1-0 mot Liverpool och 1-2 hemma mot Burnley. Och så ligger Arsenal 6 och Stoke ligger 13 i tabellen (Stoke har endast plockat 15 poäng på 14 matcher sämre än vad jag trodde innan säsongen).
Med dom siffrorna så tror jag på en seger för Arsenal.

Tottenham - Crystal Palace 1 (1.57 odds):
Palace har haft det ganska tungt de 5 senaste matcherna med 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster. Vinst var en bra match för Palace då de vann med 3-1 hemma mot Liverpool, då Liverpool gjorde ett tidigt mål och sedan vände Palace och vann sedan med 3-1. Tottenham senaste 5 matcher har dom 3 vinster och 2 förluster, senaste matchen borta mot Chelsea så hade dom inte så mycket att sätta emot. Men innan den matchen hade dom tre segrar i rad och spelade helt okej och så är Eriksen på gång som enligt mig är blad dom bättre mittfältarna i ligan när han är som bäst.
Tottenham är ju på hemma plan och fansen räknar med vinst så dom kan höja sig från sin 10 plats just nu, så jag tror på Tottenham i den här matchen.

Manchester City - Everton 1 (1.46 odds):
City med riktigt stark form och fyra raka segrar de fyra senaste matcherna, både mot storlag som Bayern och mot skräll laget Southampton så har de spelat riktigt bra de senaste matcherna. Everton har på de 4 senaste 1 förlust, 1 oavgjord och 2 segrar och den en av vinsterna var mot Wolfsburg men då var det Wolfsburg som hade spelet. Sedan kryss mot Hull i senaste vara riktigt svagt av dom.
Jag tror på Manchester City i den här matchen med deras form och skulle inte förvåna mig om Aguero gör mål imorgon.

West Ham - Swansea båda lagen gör mål (1.74 odds):
West Ham har på sina 5 senaste hemmamatcher vunnit 4 och en oavgjord, det har ju varit bra lag dom möt också som City och Liverpool som dom har vunnit mot. Så det är ett riktigt starkt hemma facit. Swanseas 5 senaste matcher så har dom vunnit 2, oavgjort i 2 och förlorat 1. Men då förlorade dom endast med udda målet mot City och så hade dom än väldigt stark seger mot Arsenal där dom vände 0-1 underläge till 2-1 på bara 3 minuter.
Jag tror att båda lagen gör mål på söndag med två lag som gärna anfaller som t.ex. Sigurdsson, Bony och fler så tror jag på det.

Aston Villa - Leicester 1 pengarna tillbaka vid oavgjort (1.66 odds):
Villa med 1 seger och 3 oavgjorda på de 4 senaste matcherna genom mig så är det ett helt okej resultat av ett lag som Aston Villa som ligger på en 12 plats. Leicester har det gått väldigt tungt för dom har endast 2 vinster på 14 matcher och har förlorat 5 av de 6 senaste matcher, så att det är ganska mycket som säger att Aston Villa vinner matchen på söndag. Men för att säkra upp lite så blir det en 1 med pengarna tillbaka vi oavgjort då det är två boten lag som mötts och då ganska lätt att det blir något som inte stämmer i spelet.

Southampton - Manchester United båda lagen gör mål (1.70 odds):
United har en riktigt fin form just nu med 4 segrar på de 4 senaste matcherna, men ändå så har dom en hel del spelare skadade. Southampton börjar få det svårt när dom börjar möta lag som är bland dom bättre i ligan. Och har förlorat de två senaste matcher mot City och Arsenal.
Men jag tror på att United vinner men skulle spela på att båda lagen gör mål.
Spela på Alla matcher i helgen hos Unibet
Spela nu
FilipEklund - 5 December 2014 - 23:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mjonas - 2014-12-06 11:27

Jag vill egentligen inte hacka på folk som rekar eftersom jag inte rekar själv men jag vill tipsa om att försöka fokusera på en match/rek.
Allt du har gjort här är att titta på resultaten de senaste matcherna och sedan sagt vilket lag du tror kommer att vinna/hur många mål som görs.

Det är bättre om man som sagt tar en match och sedan går in lite djupare med skador/form/laguppställningar/inbördes möten osv.

Vill inte avskräcka dig från att reka, bara ge lite tips. =)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: