Vi fick 2.90 på Rennes hemma mot Monaco. Rätt så enkel seger blev det då där siffrorna skrevs till 2-0. Nu får vi Rennes till 2.05 hemma mot ett formsvagt Montpellier. Montpellier är helt OK på hemmaplan, men inte ens där gick det vägen tidigare i veckan då man förlorade med klara 0-2 mot Etienne. Annars är man ett oerhört dåligt bortalag. Enda bortasegern denna säsong kom i premiären mot Marseille. En slumpseger. Efter det har man förlorat majoriteten av bortamatcherna och inte vunnit en enda. Nej, Montpellier är inget jättelag, speciellt inte på bortaplan.

Å andra sidan befinner sig Rennes i kanonform med fyra raka segrar och man har nu nio raka matcher utan förlust. Det är ju på bortaplan dom är oerhört stabila och håller tätt - samtidigt som man har kvalité framåt och gör därmed oftast två-tre mål. N'tep, Habibou m.fl duktiga offensiva spelare i laget.

Jag tycker att allt över två gånger pengarna på ett formstarkt Rennes mot ett formsvagt och uselt bortalag i Montpellier, är otroligt spelvärt.

Det blir ett MAXLIR här då allting talar för en hemmaseger och när vi får över två gånger pengarna är det bara tacka och ta emot.

Spel: Rennes @ 2.05 - @ bet365 - 10/10 Units

Lycka till vid rygg!

Mvh Master.

This is the stats tab
This is the post tip