Spelar Checco Boko att vinna. Har fått ett perfekt 2a spår och chansen att han kommer till ledningen tidigt i detta loppet är stor. Därifrån har han vunnit mer än han har förlorat och detta motstånd skrämmer inte precis. Är väl bara Namale Kronos som vill köra i spets men den kommer Jorma förbi direkt. 3 och 4 har öppnat bra men båda kommer släppa och Jorma lägger sällan fingrarna emellan när han vill till täten.

Senast satt Checco Boko fast med massor av krafter sparade i finalen på Solvalla. Näst senast vann han plättlätt från spets och gav inte dagens värsta konkurrent Poker Kronos skuggan av en chans. I det slagna fältet fanns även Maharajah men det var i dennes första start på länge så det lägger jag ingen större vikt vid.

Har mkt svårt att se Jorma förlora detta loppet från spets då jag inte tror det finns någon som vill, eller har häst nog, att trycka upp tempot.

Ser Checco i spets senast efter 500 meter och sen blir det ett lugnt mellanvarv och Jorma vinner hur säkert som helst.

Spelar till 1.70 på Unibet och det oddset är väl i paritet med vad det ska vara och inget direkt överodds men ändå helt klart värt ett spel.

EDITERAD 2014-12-06 12.31:13

This is the stats tab
This is the post tip