Speltips

Speltips Melbourne City - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-07 07:00 Spela här

Speltips Melbourne City - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.40 Speltips: X
2014-12-07 07:00 Melbourne City - Brisbane Roar X 3.40 master

Vi avslutar omgången med matchen mellan Melbourne City och Brisbane Roar. Det blir ett huvudspel med högre odds till lägre insats då man ligger plus denna omgång och vill hålla det stadigt vid eventuell miss. Och annars är det dessutom en svår match, det finns inte direkt något som verkligen talar för ett lir. Det kan sluta målrikt, men lika gärna kan det sluta målsnålt.

Det är hursomhelst två lag som har underpresterat hittills och som ligger i nedre delen av tabellen med sex respektive sju poäng insamlade. Så, det är alltså en oerhört viktig match för båda lagen. Och då är det sällan man kör för fullt, även fast det kan bli fart i matchen vid ett tidigt mål.

Melbourne City kommer till matchen med två raka förluster varav den senaste var verkligen droppen. 5-1 mot Wellington, otroligt pinsamt. Defensiven har verkligen inte suttit hittills och man har släppt in mål i alla sina matcher. Någorlunda bättre hemma, men ändå uruselt. Men Wellington hade helt klart flyt senast då man gjorde mål på princip allting... Kunde slutat klart jämnare.

Tampas inte med några jätteavbräck, och kan i princip ställa upp med bästa manskap här.

Brisbane har kommit igång på sistone och deras sju insamlade poäng hittills har tagits i deras fyra senaste matcher. Vann senast över WSW med 0-1 där man gjorde en bra insats. Har ofta mycket boll och håller det tätt, men offensivt sett går det trögt då endast Henrique har glänst hittills. Resten har underpresterat rejält. Och nu saknas även Broich, som är kanske deras bästa offensiva spelare tillsammans med Henrique.
Annars har laget defensiva avbräck i Steffanuto, Hingert och Theo. Har dock helt OK ersättare till dessa.

Brisbane är ett ganska duktigt lag som kommer att komma igång allt mer. Har vissa avbräck som försvårar situationen, men kan trots det, stå för bra insatser. Nu väntar ett mediokert Melbourne City som förvisso vann över Brisbane på bortaplan med 1-3, men som verkligen inte fått till det hittills och jag tror definitivt att City får det svårare denna gång. City är inte tillräckligt bra i dagsläget för att kunna rubba Brisbane, samtidigt som Brisbane är ett ganska bra lag(som dessutom imponerat mer på bortaplan), men som samtidigt saknar spets. Och med det sagt tror jag heller inte Brisbane lyckas vinna på bortaplan mot City, då dom heller är inte tillräckligt bra för att kunna klara seger borta mot ett helt ok hemmalag. I slutändan tror jag att det är två lag som är hyfsat nöjda med varsin poäng, och om ett oavgjort resultat står sig till slutet av matchen, tror jag inte något att lagen kommer vilja riskera allt för mycket, då det som tidigare sagt står viktiga poäng på spel.

Ett kryss i denna match ser jag som mest spelvärt då jag inte vågar ge in mig på över/underspel. Annars kan City-hörnor vara bra, så det kan prövas på liven eller antal hörnor per lag om det dyker upp innan matchstart!

Spel: Melbourne City - Brisbane Roar X @ 3.40 6/10

Övriga spel
Slutresultat 2-2 @ 13.00 1/10
HT/FT 1/X @ 15.00 1/10
Målskytt: Damien Duff @ 7.00 1/10
Melbourne City-hörnor spelas säkerligen på liven!

Lycka till vid rygg! :)

Mvh Master

master - 06 December, 2014, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!