Speltips

Speltips Golden State Warriors @ Chicago Bulls

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-07 02:00 Spela här

Speltips Golden State Warriors @ Chicago Bulls
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.71 Speltips: GSW
2014-12-07 02:00 Golden State Warriors @ Chicago Bulls GSW 1.71 ruckablaow

Hoppas inatt att jag kan gå för en 3:e raka vinst här på RoK, mest eftersom jag har sjuk lust att skriva en rek. Hade lite svårt att bestämma mig för vad jag kände var säkrast ikväll, och har lagt en ganska så lång stund på att läsa på stats och trender.

Varför inte haka på ett vinnande koncept? Golden state har nu vunnit 11 raka(16-2) och kammar dom hem vinsten inatt också, ja då har dom slagit ett histsoriskt klubbrekord.
Dessa gossar ska man alltså helt enkelt inte leka med. Vassaste backcourten i NBA för tillfället, "the Splashbrothers" Klay och Stephen. Någon kommentator slank till och med ur sig att de kanske var den bästa skytteduon i NBAs historia.
Krut finns även i frontcourten med stora Bogut, talangfulle Barnes, och starka Green.
Men det jag tror är en stor grund är en stabil bänk i Iguodala (landslagspelare i OS 2012) och Speights som på egen hand tog Golden state tillbaka i den tuffa andra halvleken senast mot Orlando med 5 raka field goals.


Motståndarna Chicago är givetvis inga lättviktare, men i ärlighetens namn så har de hållits högt under Rose-eran, och skillnaden mellan chicagos linor under tiden Rose var skadad, gentemot vad det bjuds nu, är det dag och natt.
Det som då är problemet är att Rose inte sett så vass ut som han kanske borde(?).
Kommer sällan över 20p/g och 40% fg% och Chicagos senaste 5 matcher då han spelat alla, är faktiskt inte så jätteimponerande.

Denver Nuggets 114 - 109 Chicago Bulls
Boston Celtics 102 - 109 Chicago Bulls
Brooklyn Nets 84 - 102 Chicago Bulls
Chicago Bulls 129 - 132 Dallas Mavericks
Charlotte Hornets 95 - 102 Chicago Bulls

3 vinster, alla från bottenlag i Eastern Conference.
Viktigt att nämna är ju självklart att Chicago har fått ett litet rykte om att vara bättre bortalag än hemmalag, något de också följer upp ganska regelmässigt denna säsong också.

Kort och gott är det stor klasskillnad i Väst jämfört med Öst. Ikväll är något av ett toppmöte mellan konferenser, och sett till vad de presterat hittills i år, så är väst några hack bättre. Inga superviktiga kuggar är borta för något av lagen, så länge det inte är dag-till-dag. Detta småskadade Chicago som inte fått nåt flyt, pga en underpresterande Ex-MVP pointguard kommer inte att palla med trycket mot det bästa laget i NBA för tillfället som går för win-streak rekord.


Jag skippar också linan på GSW ifall det blir tight mot slutet, men 1.71 är fullt godkänt!

ruckablaow - 06 December, 2014, 23:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!