Speltips

Speltips Barcelona - Espanyol

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-07 17:00 Spela här

Speltips Barcelona - Espanyol
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.05 Speltips: Halvlek flest mål Bar: 2
2014-12-07 17:00 Barcelona - Espanyol Halvlek flest mål Bar: 2 2.05 Polsater

bet365 livestreamar matchen.

Mitt spel på söndagen: Barcelona att göra flest av sina mål i 2a halvlek. Mål - Halvlek med flest mål hemmalag - 2a halvlek. 2.05.

Läget i lagen: I princip full trupp för Barcelonas del. Bara Vermaelen som saknas. Tänkbart lag:

Bravo
Alves, MAthieu, Pique, Alba
Busquets, Xavi, Rakitic
Suarez, Messi, Neymar

Espanyol har också en bra truppsituation. Vissa frågetecken för Victor Sánchez, men troligen kan han spela.

Casilla
Arbilla, Bailly, Colotta, Fuentez
Vasquez, Sánchez, Canas, Sevilla
Garcia, Caicedo

Kommentar: Barcelona har nog ett öga på matchen mot PSG på onsdag då kampen om vem som ska vinna gruppen avgörs. Idealt hade därmed varit att avgöra tidigt och sedan segla lugnt in i mål i andra halvlek, kanske byta ut ett par nyckelspelare. Men jag tror inte det blir så.

Svårt att få grepp om Barca den här säsongen. Spelade väldigt fint hemma mot Sevilla i förrförra omgången för att sedan vara sämre i den förvisso svårare bortamatchen mot Valencia. Messi som visade tendens till stigande form var återigen lite mindre framträdande. Kort sagt: potentialen finns ju verkligen, men det finns mycket att jobba på.

I ligaspelet har Barcelona faktiskt snittat sitt första mål i 49:e minuten. Rätt sent för att vara deras del. 45:e minuten på hemmaplan. Åtta gånger av tolv i ligan har Barca gjort flest av sina ligamål i andra halvlek. Det säger inte allt, men det säger en del om hur det sett ut. Tidigare säsonger fanns det briljans nog att göra 3-0 efter 20 minuter. I år har det mer handlat om att nöta, nöta och nöta för att till slut få utdelning mot en allt tröttare motståndare. Tror vi kan få se något liknande här. Vi snackar ändå om ett derby och Espanyol kommer såklart spela tajt, göra det svårt, ta god tid på sig hela tiden och försöka hålla 0-0 så länge som möjligt. Senaste säsongerna har det varit rätt tajta matcher mellan lagen både i liga och cup. Sex mål på fem matcher har det blivit.

Jag tror Espanyol kommer orka hålla organisationen ett bra tag in i matchen. Någon gång efter runt en timme kommer de tröttna, missa någon överflyttning, ligga lite fel eller tappa en markering. Då ska det inte mycket till för att det ska ringa bakom keepern. Och då vet man när det gäller Barcelona, att om allt bara klaffar så är det inte sista gången man får hämta bollen ur nätmaskorna.

@nokkan21

Polsater - 07 December, 2014, 10:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!