Speltips

Speltips Portland Trail Blazers @ New York Knicks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-08 01:30 Spela här

Speltips Portland Trail Blazers @ New York Knicks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.86 Speltips: Knicks +6.5
2014-12-08 01:30 Portland Trail Blazers @ New York Knicks Knicks +6.5 1.86 ABN

Efter en 4-17 öppning undrar många om Knicks kommer att missa playoff. Man ser helt enkelt inte ut som de utmanare som de en gång var. New York kan räkna med att Carmelo Anthony kan leda laget, men resten av laget måste steppa upp och prestera bättre. Knicks är redo för Portland Trailblazers hemma på Madison Square Garden. En arena som i år varit ovanligt problematisk för New York då man ligger på ett 3-8 record på hemmaplanen.

New York förlorade flera av sina starters, och nu ser vi ett utarmat lag. Samuel Dalembert har dock visat prov på starka defensiva insatser. Iman Shumpert har även han stått ut som en väldigt effektiv spelare offensivt.
Portland har under tiden lyckats med ett imponerande 15-4 record, vilket innebär att man är ett topplag i den nordvästra divisionen.

Portland har haft en starkt spel från sina guards. Wesley Matthews och Damian Lillard skjuter båda utmärkt och det har bidragit till att Blazers har haft ett starkt grepp om nästan varenda match man spelat.

Knicks är inte så väldans bra, men Melo har visat att när det kommer till att möta topplag i NBA så kan han leda laget starkt. Portland är det bättre laget, men när man dels spelar på bortaplan och dels har -6.5 i lina så väljer jag att gå andra hållet. Knicks +6.5 blir spelet.

ABN - 08 December, 2014, 00:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!