Speltips

Speltips verona-sampdoria

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-08 21:00 Spela här

Speltips verona-sampdoria
Land: italien Liga: Liga
Odds: 1.961 Speltips: Sampdoria DNB
2014-12-08 21:00 verona-sampdoria Sampdoria DNB 1.961 LazyLoop

Samdoria DNB är en riktigt bra banker ikväll för dom kommer inte förlora och NEJ det har inte bara med veronas usla form att göra utan dom har SKADEKRIS DELUXE dom saknar 8 spelare ikväll varav dom flesta är mittfältare och har fått ta ut spelare från ungdomslaget.

Dom som saknas är Halfredsson,Lonita,Obbadi, och jankovic alla dessa r ordinarie och mittfältare!! dom saknar också matic och sorensen som är ordinarie. Saknar också Sala och Luna men dom har inte spelat denna säsong

Sampdoria har inte rosat marknaden på bortaplan och har radan 1-4-1 men dom har visat sig ytterst svårbesegrade ändå med endast 1 förlust dom saknar ikväll 2 ordinarie mittfältare i Obiang och Soriano men sampdoria har bredare trupp än Verona så finns goda ersättare i Kristic,marchionni och lulic mfl.

Tror Mihajlovic vill haka på topplagen och inte sparar på krutet ikväll. Har ytterst svårt att se Sampdoria förlora mot ett brandskattat verona då är nästan dubbla degen på DNB taget alla dar i veckan.

Lycka till vid rygg!!

Spelas på Pinnacle därav oddsen med 3 decimaler. Tänk på att kolla asian linorna då dom oftast brukar ligga något högre AH0 är det samma som DNB!!

LazyLoop - 08 December, 2014, 10:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!