Speltips

Speltips Dortmund - Anderlecht

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-09 20:45 Spela här

Speltips Dortmund - Anderlecht
Land: Tyskland Liga: Champions League
Odds: 1.85 Speltips: -1.5
2014-12-09 20:45 Dortmund - Anderlecht -1.5 1.85 master

MAXSPEL.

Kanske låter det konstigt att lira ett maxspel på en match som inte har någon större betydelse. Men trots det, så är det en viktig match för Dortmund. På många plan. Det går inte längre att sjabbla bort matcher, inte väl ska man fortsätta svika sina fans? Ett topplag i Europa i några år nu, som har underpresterat rejält denna säsong, då snackar jag om den inhemska ligan. Men det påverkar alla sammanhang. Det är inte bara i Bundesliga man ska höja sig avsevärt, utan som ett lag. Och här finns det goda möjligheter att få ut sitt hela register då ett mediokert motstånd står på andra sidan. Och med en väldigt viktig seger i ryggen, senast i ligan då man slog Hoffenheim med 1-0, kommer man säkerligen med lite bättre självförtroende, men spelarna har nog i åtanke att man inte får falla tillbaka igen med en usel prestation. Nej, nu gäller det bara att vinna och vinna.

Förvisso har laget skött sig kanon i Champions League, konstigt nog. Laget har säkrat avancemang, och vid seger här, säkrar man förstaplatsen vilket är oerhört viktigt då man slipper möta vinnaren av en grupp i åttondelen. Dortmund har trots att man underpresterat, gjort flera riktigt bra insatser, inte minst i Champions League, så man ska absolut inte tro på att detta lag är slut. Det finns kvalité, absolut. Och nu när skadorna har avtagit blir det allt bättre. Hummels tillbaka senast. Och Kuba förväntas vara spelklar till denna match. Backlinjen är äntligen ordinarie, samtidigt som man har mycket att välja mellan offensivt sett bortsett från skadade Reus.

Anderlecht som gästar Dortmund är redan klara för Europa League. Alltså kan man spela avslappnat här då man inte har något att spela för. Belgarna har ligan att tänka på där det är otroligt jämnt i toppen och viktiga matcher ska spelas framöver. Kommer ifrån en katastrofal insats i ligan då man förlorade 4-2 på bortaplan mot Mouscron. Såg inte alls bra ut då man dessutom var det sämre laget matchen igenom. Anderlecht är heller inget jättebra bortalag som släpper till alldeles för mycket defensivt. Man klarade 3-3 borta mot Arsenal, men frågan är vad som hände med Arsenal efter en ''säker'' 3-0-ledning...

Dortmund ska bara vinna detta mot ett betydligt sämre lag som har ingenting att spela för. Dortmund måste vinna fansens hjärtan igen med flera bra insatser i rad och det är inte läge för en dålig prestation när man nu har en vinst i ryggen. Laget har trots allt imponerat i samtliga matcher i Champions League, vilket är positivt och som får mig att lita ännu mer på dem. När man gästade Anderlecht blev det en klar 0-3-seger där belgarna hade endast ett skott på mål. Denna gång i Tyskland ska dom inte ens vara nära en skräll..... De ska vara helt chanslösa.

Dortmund är ett lag för Champions League som aldrig vill göra bort sig i finrummet. Och det är absolut inte läge för att göra bort sig denna gång.

Spel: Dortmund -1.5 @ 1.85 10/10 MAXSPEL
-
Övriga intressant spel
Dortmund Över 3.5 mål @ 3.40
Dortmund -3.5 @ 5.25


Twitter @EdinMadrid

Mvh Master

master - 08 December, 2014, 19:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Julle - 2014-12-09 15:11:14

Tar även jag rygg på denna.

King37 - 2014-12-08 23:01:24

Ryggar denna