Speltips

Speltips Matsumura/Tanuma - Hank/Patino

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-12-09 23:00 Spela här

Speltips Matsumura/Tanuma - Hank/Patino
Land: Mexiko Liga: ITF Mexiko
Odds: 1.50 Speltips: Hank/Patino
2014-12-09 23:00 Matsumura/Tanuma - Hank/Patino Hank/Patino 1.50 Tennistipset

Får väl inleda med att säga att gårdagen blev en besvikelse då Peter Kobelt förlorade 4:6 6:2 6:7. Förväntade mig en vinst av amerikanen men så blev det tyvärr inte.

Istället är bara att ta nya tag och försöka göra det bästa av situationen då tennissäsongen i stort sett är över. Det finns lite itf turneringar här och där men challenger och atp touren är över.

Dagens spel hittar vi i ITF Mexiko herrdubbel.

Det är mexikanerna Tigre Hank och Luis Patino som möter japanerna Ryotaro Matsumura och Ryota Tanuma. Detta borde mexikanerna utan tveka ta hem i två raka. Luis Patino utan tvekan bäst på banan som nästa år garanterat kommer klättra ännu mer på dubbelrankingen. Spelar med Tigre Hank som är en stabil ITF spelare. Kanske inte den vassaste dubbelspelaren men han har en bre serve och en fin forehand som i singel trots allt gav honom ett set mot 35 rankade Sam Querrey i år.
Japanerna som ungefär vinner var tredje dubbelmatch på itf touren ska inte ha så mycket att säga till om. De gör få misstag men ingen av de har någon märkvärdig serve eller nätspel som ska kunna hota.

1.50 på Hank/Patino tar jag alla dagar i veckan. Kommer dessvärre med största sannolikhet att sjunka under dagen. Dock kan man alltid göra det bästa av situationen och lägga det i en dubbel med ett annat spel om man har något. Spenderar 5/10 units på detta spel.

Ni kan även följa mig under namnet @tennistipset på twitter.

EDITERAD 2014-12-09 15.07:48

Tennistipset - 09 December, 2014, 15:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!