Speltips Juventus - Atletico Madrid

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-12-09 20:45
Land: Italien
Liga: Champions League
Odds: 3,50
Tips: Gult kort
Ett annorlunda spel där marknaden verkar vara helt ute och cykla. Atletico är kända för sin fysiska spelstil och Juventus har fått en liknande stämpel den här säsongen. Dessa två lag drabbar alltså samman ikväll i en vinna-eller-försvinna-match där gruppens förstaplats ligger i potten. För Juventus del kan det värsta scenariot vara att de missar nästkommande omgång vid en förlust.

Det finns många vinnarskallar i båda lagen. Antonio Conte var tränare för Juventus förra säsongen och lyckades implementera en hel del av sin psykiska filosofi i truppen. Diego Simeone står för en liknande filosofi. Bara vinsten räknas.

Giorgio Chiellini är en spelare jag ser vecka in och vecka ut i Serie A. Det är en spelare med extremt stela träben, en kort stubin och som besitter en förmåga att ständigt kunna spela på gränsen till fult. I de hetaste matcherna drar han nästan alltid på sig ett gult kort. Ser det ske ikväll också.
Spela på Juventus - Atletico Madrid hos Unibet
Spela nu
Giovanovich1 - 9 December 2014 - 14:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
gusan65 - 2014-12-09 20:24

JAg håller med om lagens fysiska kapacitet men du ..."vinna eller försvinna"??? Såvitt jag kan se så räcker ett X för att båda ska vara nöjda, och är Juve ute efter 1a platsen har de en hel del mål att ta igen 8 st!! så det är orealistiskt...nja, ett Italienskt lag som ser lever gott på ett oavgjort resultat..och Atletico engagerad i serietoppen hemma och så gott som klara gruppsegrare...kortspel på Malmö och Pool för min del.
Lycka till jag hejar så klart på dig.

GambleK - 2014-12-09 17:34

vilket bolag spelas? hittar ej på bet365

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: