Speltips

Speltips Juventus - Atletico Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-09 20:45 Spela här

Speltips Juventus - Atletico Madrid
Land: Italien Liga: Champions League
Odds: 3,50 Speltips: Gult kort
2014-12-09 20:45 Juventus - Atletico Madrid Gult kort 3,50 Giovanovich1

Ett annorlunda spel där marknaden verkar vara helt ute och cykla. Atletico är kända för sin fysiska spelstil och Juventus har fått en liknande stämpel den här säsongen. Dessa två lag drabbar alltså samman ikväll i en vinna-eller-försvinna-match där gruppens förstaplats ligger i potten. För Juventus del kan det värsta scenariot vara att de missar nästkommande omgång vid en förlust.

Det finns många vinnarskallar i båda lagen. Antonio Conte var tränare för Juventus förra säsongen och lyckades implementera en hel del av sin psykiska filosofi i truppen. Diego Simeone står för en liknande filosofi. Bara vinsten räknas.

Giorgio Chiellini är en spelare jag ser vecka in och vecka ut i Serie A. Det är en spelare med extremt stela träben, en kort stubin och som besitter en förmåga att ständigt kunna spela på gränsen till fult. I de hetaste matcherna drar han nästan alltid på sig ett gult kort. Ser det ske ikväll också.

Giovanovich1 - 09 December, 2014, 14:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gusan65 - 2014-12-09 20:24:29

JAg håller med om lagens fysiska kapacitet men du ..."vinna eller försvinna"??? Såvitt jag kan se så räcker ett X för att båda ska vara nöjda, och är Juve ute efter 1a platsen har de en hel del mål att ta igen 8 st!! så det är orealistiskt...nja, ett Italienskt lag som ser lever gott på ett oavgjort resultat..och Atletico engagerad i serietoppen hemma och så gott som klara gruppsegrare...kortspel på Malmö och Pool för min del.
Lycka till jag hejar så klart på dig.

GambleK - 2014-12-09 17:34:21

vilket bolag spelas? hittar ej på bet365