Juventus - Atletico Madrid. Juventus säkrar avancemang vid ett kryss. Atletico Madrid är gruppsegrare även vid en uddamålsförlust. Förlorar Juventus samtidigt som Olympiacos vinner mot MFF så åker Juventus ur turneringen och får forstätta i EL.
Tight och målsnål match att vänta troligen då bägge lagen är nöjda med ett kryss. Dock så gillar jag oddset på överspelet som betalar 2.70 i skrivande stund.

Vad händer om Atletico får in 0-1 samtidigt som grekerna har straffat Malmö med en eller två bollar nere i Grekland. Då finns inget annat än att försöka få dit reduceringsmålet för Juventus å då kan målkarusellen vara igång. Det troligaste resultatet i den här matchen skulle jag säga är 1-0, 1-1, 0-0. Men 2.70 är bara för högt.

Det som talar emot spelet är givetvis att krysset gynnar båda sidorna och att bägge lagen är defensivt starka och kompetenta. Samtidigt är lagen minst lika kompetenta framåt.

Summa summarum. 2.70 är ett för högt odds som erbjuds, det gör detta till ett värdespel som bör spelas. Precis som Mr. Englands mycket fina rek på Stoke här i helgen som nyligen passerade. Jag spelar inte med units utan kör med flatbets istället, så en unitsvärdering av spelet från mig tänker jag inte göra då jag själv inte spelar efter en sån.

Detta var några tankar jag fick när jag spanade igenom kvällens utbud av CL-matcher. Lämna gärna en kommentar och håll god ton.

I övrigt tar jag rygg på hcp-rekarna på Olympiacos och Dortmund som känns riktigt bra ikväll

// Julle

EDITERAD 2014-12-09 14.26:20

EDITERAD 2014-12-09 14.56:38

This is the stats tab
This is the post tip