Gårdagens rek satt hur enkelt som helst då Hemel Hempstead till slut vann med 5-1 i den engelska femtedivisionen. Höll mig då borta från att spela på Champions League då det för det allra mesta är väldigt svårt att förutsäga dessa matcher med god precision, inte minst då det är avgörande omgången med allt vad det innebär.

Därför väljer jag att återigen spela på en betydligt mer icke-renommerad liga idag, vi söker oss till vackra Brasilien och deras U20-liga.

Där tar idag Santos U20 emot Botafogo U20 i gruppspelets tredje match. Efter två spelade matcher ligger båda gängen på 3 poäng, efter vinst i premiären och förlust i sina respektive andra matcher. Helt okej start för båda med andra ord. Santos förlorade sin senaste match borta mot Sao Paolo med 1-0, medan även Botafogo förlorade en bortamatch där Internacional stod för motståndet vilka vann 2-1.

Det som gör detta spelet intressant för min del är Santos grymma hemmaform gentemot Botafogos usla form på bortaplan.

Santos har nämligen sex raka vinster på hemmaplan, med en målskillnad på 15-4. Botafogo har å sin sida bara tagit en poäng senaste fem bortamatcherna med en målskillnad på 5-9. Det är i huvudsak detta jag baserar spelet på. Lagen har aldrig mötts förut så finns därmed ingen inbördes statistik att ta del av.

Vi får ändå @2.07 på Santos U20 -0.5 och det slår jag till på direkt! Tippar att matchen slutar 2-1 till hemmalaget.

This is the stats tab
This is the post tip