Speltips

Speltips Grand Salami: Home Goals vs Away Goals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-12-11 02:00 Spela här

Speltips Grand Salami: Home Goals vs Away Goals
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.884 Speltips: Home Goals Hcp -1.5
2014-12-11 02:00 Grand Salami: Home Goals vs Away Goals Home Goals Hcp -1.5 1.884 hockeystick

Capitals vann igår mot Tampa Bay med 5-3 på bortaplan efter att man gjort en väldigt bra match i den fartfyllda och tempohöga matchen. Matchbilden blev precis som vi förutspådde och det innebär att gårdagens rek på Ö 5.5 mål @ 1.97 hittade hem utan större bekymmer. Skönt!!

I natt har vi endast två matcher på schemat och bolagen har verkligen dödat action på hemmalagen som är uppsatta som stora favoriter. Wings ML 1.54 och Ducks ML 1.42 är ju bara skrattretande och sånna odds håller jag mig undan för. Dessutom satt linan på båda lagen på Ö/U 3.5 mål vilket gör det lite klurigt där också. Därför kommer vi istället testa ett spel som inte rekats här tidigare, vilket är Grand Salamin.

Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs

Goalies: Howard (probable) vs Reimer (probable)

Nattens jämnaste fight på förhand då bolagen verkligen övervärderat Wings här och gör det svårt till spel. Hade jag valt sida Moneyline här hade jag nog valt Leafs, men Wings är som jag många gånger nämnt ett väldigt starkt hemmalag och har historiskt sett haft väldigt bra statistik mot Toronto på hemmais. Min värdering i den här matchen är Wings 58% och Leafs 42% vilket hade gett ett ML på 1.72 på Wings. Oddset är alltså bedrövligt, och allt ”värde” på Leafs här. Dock har verkligen Wings presterat på slutet och ser oerhört solida och bra ut. Datsyuk har kommit igång efter skadan och laget är allmänt väldigt bra i spel 5 mot 5 för tillfället. Känslan säger att Wings drar längsta strået här, men jag rör inte ML/Team Goals till de dåliga oddset. Tror det blir en tajt match och säger ”One Goal Game” och slutresultat, 3-2 Wings.

HockeyStick säger: 3-2 Detroit

Anaheim Ducks - Edmonton Oilers

Goalies: Andersen (confirmed) vs Fasth (confirmed)

Här har vi nattens ”klara” favorit då aningen skadedrabbade Ducks tar emot B2B Oilers som blev överkörda mot Sharks som fick sin revansch efter att åkt på förlust mot samma lag två nätter innan. Ducks vann senast mot Jets i en match där man var utspelade i första perioden men sedan kom tillbaka i andra och hade en 3-2 ledning med några minuter kvar av matchen innan Jets kunde kvittera och ta matchen till OT. Väl där avgjorde man genom Palmieri som satte ett skott bakom Pavelec från en snäv vinkel. Laget har fått vila ett par dagar och bör vara heta inne i Honda Center mot svaga och trötta Oilers. Fasth i mål gillar jag för Ducks då han har mycket kvar att bevisa på NHL nivå och det känns som ankorna trots att deras bästa målskytt Corey Perry är skadad bör ha bra chans till vinst, om inte storvinst. Värderar matchen 65% Ducks, 35% Oilers, så samma sak här. Rör inte så låga odds som på Ducks, då bolagen dödat action på laget. Därför räknar jag med att de bidrar till vår spel som kommer nedan.

HockeyStick säger: 4-2/5-2 Ducks

Ja, till vårt spel då…

I natt kommer jag alltså spela ”Grand Salami” som finns hos de flesta spelbolag. Detta innebär att samtliga matcher från natten räknas med i resultatet och i natt spelas Home Goals -1.5 vilket betyder att hemmalagen ska vinna ”målen” med minst 2 mål. Från mina beräkningar bör Home Teams ha bra fördel här och jag förutspår alltså 7 eller 8-4 till hemmalagen. Detta spel är inklusive OT/SO.

Nattens spel blir alltså:

Home Goals Hcp -1,5 mål @ 1.884 med 4/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 10 December, 2014, 16:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!