Speltips Explosive De Vie

Sport: Trav
Spelstopp: 2014-12-10 21:00
Land: Sverige
Liga: Solvalla lopp 8
Odds: Odds
Speltips: Vinnare
Spela på Speltips Explosive De Vie
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Vinnare
Spelar Explosive De Vie vinnare ikväll på Solvalla. Startar från ett 6e spår och det är ingen fara. Hästen är mycket startsnabb och jag tror på tidig ledning då hästarna invändigt inte vill/kan svara. Väl i ledningen är mycket vunnet och jag har svårt att se den förlora detta loppet ikväll.

Detta är en riktigt bra häst som gjorde det bra senast som 4a efter ett uppehåll mot tuffa hästar. Kommer vara betydligt bättre ikväll än senast då den även gick med skor bak. Starterna innan har det varit barfota och då har han vunnit med 5 respektive 6 längder och varit 2a två gånger och då bara fått stryk med en nos och ett huvud.

Värst emot kapacitetmässigt lär 8 Bullyoung vara. Den har dock ett uselt spår och noll chans att ta sig förbi från början. Då behöver han vara minst 20 meter bättre än min vinnare och det tror jag inte han är ikväll. Dessutom har han galopperat hälften av starterna på Solvalla så det är ingen häst man håller i handen när det stormar.

Efter en snabb start och ett mellanvarv i något lugnare tempo ska det vara bra chans att vi får träffa Jim Oscarsson för en pratstund i vinnarcirkeln.

2.30 på Unibet känns klart dugligt.
Spela på Explosive De Vie hos Unibet
Spela nu
Mellis - 10 December 2014 - 19:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: