Speltips

Speltips St Louis Rams - Arizona Cardinals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-12 02:30 Spela här

Speltips St Louis Rams - Arizona Cardinals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.90 Speltips: Rams -4,5
2014-12-12 02:30 St Louis Rams - Arizona Cardinals Rams -4,5 1.90 ChristianB

Houston Texans gjorde sitt jobb senast mot Jacksonville Jaguars och vi fick in vårt spel utan några större svårigheter. Det tackar vi för efter en liten period av motgångar. Förhoppningsvis ska vi fortsätta på rätt väg i natt, då St. Louis Rams tar emot divisionsrivalen Arizona Cardinals.
------------------------------------------------------------
Arizona Cardinals började säsongen starkt och leder divisionen med tio segrar och tre förluster. Rams ligger just nu med sex vinster och sju förluster sist i den tuffa divisionen. Man har fortfarande en teoretisk chans att nå slutspel, men det ser väldigt tufft ut med tre omgångar kvar.

NFC West Vinster-Förluster
Arizona 10-3
Seattle 9-4
San Francisco 7-6
St. Louis 6-7

Kollar man på de senaste matcherna så skulle man dock kunna tro att situationen var omvänd. Cardinals störs av skador och har förlorat två av de tre senaste matcherna och har haft väldiga problem framåt. Man snittar under 13 poäng per match i dessa möten. Rams däremot har två raka segrar och otroligt nog två raka shutouts. Totalt har man vunnit med 76-0 i dessa matcher, vilket imponerar.

Cardinals vann senast mot Chiefs med 17-14, men har som sagt inte imponerat framåt. Man har nu Drew Stanton som QB efter skada på Palmer. Han kompletterar knappt hälften av sina passar och har fler interceptions än touchdowns i sina fyra starter, då har han ändå haft tur att han inte har fler turnovers, det kunde blivit några stycken senast mot Chiefs. Man har otroligt svårt att hålla sina drives vid liv och det blir inte lättare med running back Ellington på sidolinjen efter skada. Hans backup Kerwynn Williams lyckades hitta 100 yards via marken, men det var mot det sämsta springförsvaret i ligan. Nu ställs han mot ett mycket tufft försvar som är topp tio i ligan och bara låtit sina två senaste motståndare springa för totalt 61 och 19 yards. Stanton kommer alltså att få göra mycket på egen hand, vilket visat sig farligt tidigare. Han kommer att vara under stor press mot ett av ligans bästa pass rush, och vi kommer nog få se en del sacks och troligtvis en turnover eller två i denna match. Receivern Larry Fitzgerald ser dock ut att kunna spela, vilket vore ett stort plus för detta lag.

Rams har också bytt QB och tagit in Shaun Hill istället för Austin Davis, vilket också gett resultat. Hill är mycket säkrare och gör inte samma kostsamma misstag med turnovers. Cardinals har haft ett tufft försvar, men har en hel del skador som stör. Man är ligans sjätte sämsta passförsvar sett till antal yards och Hill kan nog göra en del skada här. Cardinals saknar viktiga Washington, Dockett och Mathieu och vassa corner Antonio Cromartie som skadade sig senast verkar inte kunna blir frisk i tid med en kort veckas förberedelser. Det skulle verklige ge luckor för Rams receivers att skapa spel om han är ute. Även springförsvaret har fått ta stryk senaste veckorna. Man rankas som nummer nio och har tillåtit drygt 3.8 yards per försök, men de senaste fyra veckorna har den siffran blivit hela 4.7 yards. Running back Tre Meson kan alltså förhoppningsvis göra jobbet lättare för sin QB.

Jag tror att detta bli en tuff defensiv kamp och ser St. Louis som segrare. Jag spelar Rams -4,5 till 1.90 gånger pengarna.

ChristianB - 11 December, 2014, 13:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lucky_13 - 2014-12-11 14:38:34

Rams är stekheta just nu och ska vara favorit men jag är ändå inne på att lira Cardinals -6.5 @ 5.30. Tycker det spelet är värt en chansning. 23-13?