Speltips

Speltips Cleveland@OKC

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-12 02:00 Spela här

Speltips Cleveland@OKC
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.71 Speltips: OKC ML
2014-12-12 02:00 Cleveland@OKC OKC ML 1.71 NBA

Gårdagens dubbel satt fint till slut. Denver vann lätt mot Miami och Philadelphia förlorade ”bara” med 16 poäng mot Atlanta. Eftersom jag har missat ett par spel med liten marginal den senaste tiden var det skönt att Philadelphia +17 fick sitta.

Min statistik sedan säsongsstarten är nu 35-31.

I natt bjuds vi bara på två matcher. Oklahoma City tar emot Cleveland. OKC är favorit med -2,5 hos bet365 . Dessutom tar Sacramento emot Houston. Det spelet jag hugger, som troligtvis blir dagens enda, är Oklahoma City ML (1.71).

Det är två formstarka lag som möts. OKC har vunnit fem av de sex senaste. Medan Cleveland har vunnit åtta raka.

OKC, med Russel Westbrook och Kevin Durant, är ett oerhört starkt hemmalag. De kommer att ha ett enormt publikstöd i natt. OKC kommer se den här matchen som en chans att visa hela NBA att de är tillbaka och att de menar allvar med satsningen mot en slutspelsplats – och därefter mot NBA-finalen.

Under säsongsinledningen, när OKC saknade Westbrook och Durant, var det är väldigt svagt lag utan några särskilda offensiva krafter. Men nu är det gamla vanliga OKC tillbaka. Detta är ett av de bästa lagen i NBA.

Cleveland har fått ordning på det mesta efter den tuffa starten, men mot ett OKC vars stomme framgångsrikt har spelat tillsammans i flera år räknar jag med att vissa brister kommer att bli synliga i Cleveland. OKC är ett mer samspelt lag.

I tisdags vann Cleveland mot Toronto med fyra poäng. Men det var först i slutminuterna som Cleveland kunde gå förbi och vinna. Under stora delar av matchen var det Toronto som sprang sönder Cleveland. Räkna med att OKC kommer skada Cleveland på ett liknande sätt.

Cleveland har alltså vunnit åtta raka matcher – men alla åtta matcher är mot lag från Eastern Conference. Mot lagen från väst har det gått sämre under säsongen. Cleveland har bara vunnit en bortamatch mot ett lag från väst (Denver, 7 november).

Spelar alltså: Oklahoma City ML till oddset 1.71 på bet365 .
Units: 3/5.

NBA - 11 December, 2014, 16:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
NBA - 2014-12-12 07:23:26

LazyLoop.
Jag glömde inte. Nyheten om LeBron kom timmar efter att jag hade postat reken.

LazyLoop - 2014-12-11 23:26:49

Du har glömt det kanske viktigaste i reken att LeBron kanske missar matchen