Speltips

Speltips Perth Glory - Newcastle Jets

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-12 11:30 Spela här

Speltips Perth Glory - Newcastle Jets
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.40 Speltips: Över 2.5 mål och ja
2014-12-12 11:30 Perth Glory - Newcastle Jets Över 2.5 mål och ja 2.40 master

bet365 livestreamar matchen.

OBS: Matchstart 11:45

Här är det klasskillnad! Men trots allt blir det ett målspel och att det betydligt sämre laget ska göra minst ett mål i matchen.

Perth Glory är ligaledare och har överraskat positivt denna säsong. Obesegrade på hemmaplan och har endast en förlust hittills. Riktigt bra, helt enkelt. Skadelistan ser ljus ut med enbart yttern Hersi där som missar resten av säsongen. Allt är annars frid och fröjd i truppen och självförtroendet är fortsatt på topp, inga direkta nyheter.

Newcastle Jets är för tillfället ligans sämsta lag och ska egentligen inte ha något att hämta här. Laget har ännu ingen seger, men brukar allt som oftast stå för ett mål i alla fall. Själv trodde jag att man var bättre på hemmaplan, men när dom verkligen ska försöka föra spelet så är man ett ruskigt dåligt lag. På bortaplan fokuserar dom mer på försvarsspelet för att kontra in något mål, vilket dom redan har lyckats med flera gånger om.

Till denna match saknas Celeski, Regan och Flores.

Lagen har möts en gång tidigare denna säsong, och då stod Glory för en 2-1-seger. Efter stor dominans från Glory, kontrade Jets in 0-1 i mitten av andra halvlek. Två sena mål av Maclaren gav dock Glory segern. Det borde egentligen blivit större siffror, men laget hade mycket stolpe ut fram tills Jets ledningsmål. Ifall det hade blivit ett tidigt mål för Glory hade det nog runnit iväg.

Här får vi istället hoppas på ett tidigt mål, vilket skulle öppna upp matchen och som skulle leda till en kross av hemmalaget.

Alla spel på Perth Glory är bra och spelvärda, men jag fastnade trots allt för Över 2.5+BLGM i matchen till fantastiska 2.40. Jag tror som sagt att Perth Glory vinner relativt enkelt, men Newcastle Jets är farliga på kontringar och mot ett lag som släppt in mål i alla sina hemmamatcher kan det mycket väl bli ett mål för bortalaget Newcastle Jets. Flores saknas offensivt i Jets vilket kommer att öppna upp för en snabbare offensiv och farligare kontringar!

Huvudspel: Över 2.5 mål + BLGM @ 2.40 7/10

Övriga spel
Perth Glory -2.5 @ 3.80 2/10
Slutresultat: 4-1 @ 21.00 1/10
Målskyttar
Andy Keogh HATTRICK @ 26.00 1/10
David Carney @ 17.00 1/10

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Twitter @ EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

Mvh Master.

master - 11 December, 2014, 18:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2014-12-12 08:31:41

Master levererar kanonrekar som vanligt!

Har valt att spela 2 spel:
Adelaide rak & Pearth (0-1)
Adelaide rak & Pearh 1/1 ht/ft