Speltips

Speltips Brighton-Millwall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-12 20:45 Spela här

Speltips Brighton-Millwall
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.10 Speltips: Ö2.5
2014-12-12 20:45 Brighton-Millwall Ö2.5 2.10 RalleArvid

bet365 livestreamar matchen.

Dags för fredagsmys i värmen hos rekatochklart igen och i vanlig ordning kan vi slå oss ner för att avnjuta en smygstart på den engelska ligafotbollshelgen innehållandes en otålig Championship-match.

Brighton mot Millwall och två lag som haft ungefär likartad sviktande formkurva på slutet och som ligger i botten av tabellen.

Trots en gammal backlegend på tränarbänken har Brighton inte alls fått ordning på försvarsspelet. Sami Hyypiä är nu riktigt nära att få sparken enligt uppgifter i brittisk media och nu måste Brighton gå offensivt och framåt på hemmaplan och dels försöka ta tre poäng för att kunna titta uppåt i tabellen men också dels för att bjuda hemmapubliken på lite underhållning och målproduktion så att de hårdaste kritikerna tystas en aning.

Millwall på bortaplan nere på sydkusten kan slappna av helt egentligen och efter storförlusten hemma där man alltså släppte in fem mål får man se alla poäng som bonus men man gör nog rätt i att inte försöka gneta sig till den poängen genom att spela tight defensivt spel och försöka kriga sig till ett 0-0.

Vad gäller skade- och frånvaro-situationerna hittar vi en röd tråd i båda lagens situationer eftersom det är mestadels i defensiven det saknas folk medan det i offensiven ser något ljusare ut med spelare tillbaka. Ian Holloway testade trebackslinje förra matchen och oavsett om man försöker den taktiken igen eller försöker experimentera tillbaka till fyra man där bak kan man vara säker på att det inte är någon samspelt konstellation som kommer vara omöjlig att skapa chanser mot.

Senaste fem mötena ser ut som följer:

0-1
1-1
2-2
1-2
2-2

Brightons tre senaste matcher har slutat med över 2.5 mål.

Fem av Millwalls sex senaste har klättrat ordentligt över 2.5-målslinan.

Det här kommer bli dammluckor öppna från minut ett och jag tror på en riktigt öppen och svängig tillställning där över 2.5 mål känns oerhört rimligt.

bet365 bjuder oss i skrivande stund på hela 2.10 och jag kan inte se det oddset som något annat än en för tidig julklapp till oss alla på rekatochklart.

Bonusspel blir att Adrian Colunga gör mål anytime till fina 3.10. Den spanska anfallaren är tillbaka från avstängning och kommer bli Hyypiäs givna val från start i en match där mängder av chanser kommer skapas för hemmalaget.

RalleArvid - 11 December, 2014, 19:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
SOSA - 2014-12-12 12:43:13

hur mycket spelar du på denna?