Ett formstarkt Wellington tar emot ett formsvagt Central Coast Mariners. Det är uppbäddat för en intressant match där bortalaget behöver helst vinna för att ta sig upp på säker mark, medan Wellington är ruskigt starka för tillfället med flera offensiva spelare i kanonform.

Inget av lagen har några tunga avbräck, så man kan ställa upp med bästa möjliga manskap här.

Wellington har gått som tåget på sistone, två raka segrar och en målskillnad på 8-1. Först, en riktigt bra match mot Melbourne City där man vann med klara 5-1, för att sedan göra en stark comeback mot Jets på bortaplan och vinna med 1-3 efter tre mål på dryga fem minuter.

CCM har det svårt, både offensivt och defensivt. Offensivt går det trögt med endast fem gjorda mål, men nu bör det väl vara dags för att näta. Har potential, men slarvar oerhört sista tredjedelen. Kommer nog gå för tre poäng, men jag tror inte direkt dom kommer ösa på i första halvlek, då dom säkerligen är medvetna om att Wellington är kontringsstarka.

Wellington har blivit ett stabilt lag och är inget dumt lag som öser framåt direkt. De kommer ta vara på CCM:s misstag, vilka kommer att dyka upp i andra delen av matchen, när CCM riskerar mer.

Jag förväntar mig en målsnål första halvlek, för att det sedan leder till en målrik tillställning i andra, speciellt om ett tidigt mål öppnar upp för det.

Wellingtons sju av nio senaste mål har kommit i andra halvlek.
CCM:s fyra av fem mål denna säsong har kommit i andra halvlek.

Sedan tror jag att Wellington blir alldeles för starka för detta CCM och lyckas vinna komfortabelt till slut!