Speltips

Speltips Konyaspor - Galatasaray

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-13 18:00 Spela här

Speltips Konyaspor - Galatasaray
Land: Turkiet Liga: Süper Lig
Odds: 2,00 Speltips: 2
2014-12-13 18:00 Konyaspor - Galatasaray 2 2,00 jardel9

Nu är det äntligen fredag och helgen är bara en bit ifrån vilket innebär många matcher. Jag har hunnit titta på en hel del intressanta matcher med bra odds och här kommer en rek som jag själv kommer att jobba in. Går in med en tredjedel av min spelkassa.

Galatasaray som hittills har haft en jobbig säsong har lyckats mycket bättre i ligan än i Champions League. Galatasaray ligger i dagsläget på andra plats och är endast 1 poäng bakom konkurrenten Besiktas.

Mitt under säsongen så bytte Galatasaray ut hela sin styrelse och har nu en ny styrelse och en ny ordförande som kavlat upp armarna för att ta tag i de ekonomiska kriser och andra interna kriser som man har. Den nya styrelsen gjorde sig av med italienaren Cesare Prandelli och ersatte honom med en tillfällig tränare som heter Hamza Hamzaoglu. Hamza var hjälptränare i det turkiska landslaget och enligt media så är det den turkiska förbundskaptenen Fatih Terim som föreslagit honom till Galatasarays styrelse.

Den stora skillnaden med den nya tränaren är att vi fått se en ny tändning i Galatasaray som spelar en mycket roligare och offensivare fotboll under sin viktigaste säsong i den turkiska ligan då allt handlar om att få sätta den fjärde stjärnan på tröjan före konkurrenterna Fenerbahce.

Detta innebär att både Galatasaray och Fenerbahce har samma mål och är i princip piskade att vinna varje match.

Den nya tränaren har hittills hunnit med 3 matcher i Galatasaray och resultaten ser ni nedan:

Turkiska cupen: Galatasaray 4-2
Turkiska ligan: Galatasaray 2-1 Akhisarspor
Champions League: Galatasaray 1-3 Arsenal

Detta tycker jag är godkänt med tanke på att Hamza Hamzaoglu aldrig coachat ett lag som spelat Champions League. Nu när Champions League bördan är över så kan man återigen fokusera på ligan.

Konyaspor har gjort 6 mål och endast släppt in 1 mål på sina senaste 5 hemmamatcher men då har motståndet inte varit en stor klubb utan antingen en nykomling eller en mindre klubb vilket ni kan se här nedan:

Konyaspor 1-1 Kayseri Erciyesspor
Konyaspor 0-0 Istanbul Basaksehir
Konyaspor 1-0 Karabükspor
Konyaspor 2-0 Gaziantepspor
Konyaspor 2-0 Mersin Idmanyurdu

Senaste tre matcherna mellan klubbarna har slutat såhär:

Konyaspor 0-0 Galatasaray 2014
Galatasaray 2-1 Konyaspor 2013
Galatasaray 2-0 Konyaspor - 2011

Visst har Konyaspor endast släppt in 1 mål men form är tillfälligt.

Förutom att jag spelar Galatasaray rak tvåa till 2,00 så kommer jag även att spela på Galatasaray över 1,5 mål till samma odds(2,00).

INGEN KOMMER IHÅG EN FEGIS, NU KÖR VI!!!

jardel9 - 12 December, 2014, 19:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!