Speltips

Speltips Sheffield Wed-Wolves

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-13 16:00 Spela här

Speltips Sheffield Wed-Wolves
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.30 Speltips: 1
2014-12-13 16:00 Sheffield Wed-Wolves 1 2.30 RalleArvid

Lördag igen och jag anser mig ha hittat ett riktigt fint odds jag gärna vill dela med mig av till alla trogna, älskade vänner här hos rekatochklart. Blickarna vänds mot Championship och två riktigt klassiska lag i två diametralt motsatta situationer vad gäller resultat på sistone.

Sheffield Wednesday har nu två raka segrar och fyra raka matcher utan förlust. Inte nog med att man är på uppgång och tagit sig ur den svaga form man tidigare hade, den senaste segern mot topplaget Blackburn visar dessutom prov på att det inte bara är poängen som börjat trilla in utan även spelet.

Wolves å sin sida visar upp en av de bedrövligaste formkurvorna jag någonsin sett ett lag prestera på den här nivån då det inte gäller lag som ligger toksist och redan är nedflyttningsklara. Wolves ligger nu naturligtvis sist i formkurvan och man har 2-16 i målskillnad efter fem raka förluster:

1-2
0-4
0-3
0-5
1-2

Visst, förlusterna har varit mot lag som håller sig borta från bottenträsket och en eller två nederlag hade inte varit något att höja på ögonbrynen för men när förlusterna bara har blivit värre och värre och ingenting har sett ut som att en vändning är runt hörnet då är det tufft. Dessutom blir givetvis självförtroendet hos spelarna bara lägre och lägre för varje tung smäll man går på vilket intrinsikalt leder till att det blir svårare och svårare för varje vecka att ta sig ur skiten.

Det klassiska tipsextralaget har nu förlorat tre raka bortamatcher och har släppt in 11 mål på dessa samtidigt som man bara gjort ett. När man dessutom nu ska åka och spela en tuff bortamatch inför erkänt tuff publik mot ett lag som kommit igång och samlat på sig ett stort offensivt driv har jag väldigt svårt att se hur man ska kunna stoppa blödningen och raset denna helg heller.

Vad som vidare är än värre för Wolves är att nyckelspelaren i defensiven, Matt Doherty, saknas och är avstängd i den första av tre matcher nu.

I hemmalaget ser skade- och frånvaroläget riktigt bra ut då Jose Semedo är tillbaka från avstängning, Lewis McGugan är frisk igen och även Lavery på topp verkar vara spelklar för första gången sedan sin knäskada.

2.30 för den raka ettan måste testas och sett till oddset är det här mitt mest spelvärda förslag under lördagen.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 12 December, 2014, 23:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2014-12-13 14:16:31

Championship är championship men Wolves har sett riktigt vissna ut på sistone. Tappade helt matchen mot Bournemouth senast trots ledning. Två röda i den som sagt och förstår inte hur lagets överklagan på Rajiv van La Parra avstängning kunde gå igenom. Medveten näve eller ej, så kan man inte agera på en fotbollsplan.
Det enda som talar mot reken är väl att Wednesday inte är något pålitligt lag, och de tre pinnarna mot Blackburn var ju knappast välförtjänta. Hade väl typ två skott på mål och dessa gick in...
Som du redan skrivit är Matt Doherty avstängd och i offensiven saknas fortfarande Nouha Dicko, vidare får man även klara sig utan duon Scott Golbourne & Ethan Ebanks-Landell.

Lycka till med spelet, kanske själv lägger en peng på Sheffield att vinna efter underläge :-)