Speltips

Speltips Sunderland - West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-13 16:00 Spela här

Speltips Sunderland - West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.62 Speltips: 2
2014-12-13 16:00 Sunderland - West Ham 2 2.62 mr_england

Idag väljer jag att spela på West Ham till ett väldigt högt och lockande odds. Ok, Sunderland borta är inte på något sätt en enkel uppgift, något som bland annat Chelsea och Manchester United fått erfara den här säsongen. Så bra som West Ham är i nuläget håller jag dock dem som Premier Leagues bästa lag. I alla fall formmässigt. De har ett komplett lag och ni som väntar på att överraskningen West Ham snart ska rasa ihop kommer bli väldigt besvikna.

Först till Sunderland som gör det ok men absolut inte mer och så här långt bara tagit 15 poäng på 15 matcher. Även om man bara förlorat två av åtta matcher på hemmaplan den här säsongen så har man bara tagit en seger hemma. Såklart ett uselt facit och anledningen till att man ligger på fjortonde plats i tabellen. Jag har sett Sunderland på slutet och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. De är ett gediget kämpalag som kommer hänga kvar men som inte har något extra eller imponerar. De är helt enkelt ett lag som jobbar hårt och hoppas att det räcker.

Det tror jag dock inte att det gör den här gången mot ett West Ham som har superform och ser fantastiskt starka ut. Inte bara resultatmässigt utan även truppen ser väldigt stark ut och nu då Carroll är tillbaka så har man massor av alternativ. Man kan spela fotboll när det krävs och man kan slå långt och spela fysiskt när det är läge för det. Det gör West Ham väldigt svårstoppade i nuläget. Ett West Ham som har tre raka segrar och verkligen förtjänade minst en poäng i bortamatchen mot Everton för fyra matcher sedan. I den senaste matchen hemma mot Swansea var West Ham helt överlägsna och det var aldrig något snack om vart segern skulle gå trots underläge. West Ham imponerade stort och Andy Carroll fick även visa att han är tillbaka på riktigt med två mål.

Efter 15 omgångar ligger West Ham fyra i Premier League med 27 poäng på 15 matcher. 12 poäng före Sunderland. Man är starka defensivt men det är framförallt i offensiven som man har massor av alternativ. Song har varit fantastisk på mitten och vem trodde inför den här säsongen att Downing skulle bli ett stort positivt utropstecken igen? Han spelar som om han var 19 år igen och har fantastisk speed och är otroligt jobbig att möta då han hela tiden utmanar. Lägg där till Kouyate och stabile Nolan och man har ett mycket starkt mittfält. På topp har man fått tillbaka Carroll sedan några matcher vilket ger ett extra alternativ och tyngd där annars Valencia och Sakho gjort det väldigt bra. Jag är imponerad och jag tror West Ham har tillräckligt många verktyg i den offensiva lådan för att bryta ner ett kämpande Sunderland den här gången.

Även skadeläget gynnar West Ham då man bara saknar en enda spelare i Mark Noble. Sunderland saknar van Aanholt, Jones och Giaccherini. Besök skadekollen .com för fullständig info gällande skador och avstängningar.

Möjliga startelvor:

Sunderland
Pantillimon, Vergini, O'shea, Brown, Reveillere, Johnson, Gomez, Larsson, Bridcutt, Fletcher, Wickham

West ham
Adrian, Cresswell, Reid, Tomkins, Jenkinson, Song, Kouyate, Nolan, Downing, Valencia, Carroll

Spel: Sunderland – West Ham 2 – odds 2.62 bet365

mr_england - 13 December, 2014, 00:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
HullaOMG - 2014-12-13 13:35:57

Nej, detta är som upplagt för sunderlund. Dags att ta första vinsten på länge. Ska vi komma överens om 1-0 månne?

Haze - 2014-12-13 11:30:54

Kan bara hålla med men en viss kryssrisk finns och DNB till 1.97 spelades tidigt. Men jahg tror att WH avgår med en 0-2 seger här.