Speltips

Speltips Manchester United - Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-14 14:30 Spela här

Speltips Manchester United - Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.83 Speltips: 1
2014-12-14 14:30 Manchester United - Liverpool 1 1.83 mr_england

Missa inte bet365 s 250 kronors gratisspel på den här matchen!

Med normala förutsättningar är 1.83 på United hemma mot Liverpool ett uselt odds. Med dagens förutsättningar och i det mörker Liverpool befinner sig i så vill jag påstå att 1.83 är ett riktigt bra odds!

United har varit mycket upp och ner spelmässigt men är inne i en väldigt bra trend resultatmässigt med fem raka ligasegrar och man har nu avancerat till en tredjeplats i Premier League. Ska vi vara optimistiska så lever faktiskt hoppet om ligaguld då United nu ”bara” är åtta poäng bakom ligaledarna Chelsea med 23 matcher kvar att spela. Det var det inte många som trodde för en dryg månad sedan.

Jämför vi United med Liverpool så har United något som det känns som att Liverpool helt saknar i nuläget. Matchvinnare och väldigt hög högsta kapacitet. Det innebär att man kan vinna matcher som senast borta mot Southampton trots att man inte spelade bra. Det kan inte Liverpool göra i nuläget. Näst senast blev jag väldigt imponerad av United spelmässigt trots att man bara vann med 2-1 hemma mot Stoke. United spelade dock väldigt bra och det var lite av det gamla United som var tillbaka då man bara pumpade på och skapade chans efter chans. Det känns som att United är kraftigt på gång. Man blir bättre och bättre spelmässigt och det känns som att van Gaal börjar få lite bättre ordning på defensiven även om det finns mycket jobb kvar att göra (och spelare att köpa). De dagar inte spelet fungerar till 100% som senast har man flera storstjärnor och matchvinnare som kan avgöra på egen hand.

Liverpool ligger nia i Premier League med 21 poäng på 15 matcher. Oavsett hur mycket man drömmer sig tillbaka till fornstora dagar eller förra säsongen så är inte Liverpool bättre än så här i nuläget. Som det ser ut nu får man vara nöjd med en niondeplats då lag som Tottenham och Everton fortfarande ligger bakom Liverpool i tabellen. Liverpool kan snart vara ett lag för undre halvan.

Utan Suarez och med Sturridge skadad så saknar Liverpool spets. Gerrard är heller inte längre den spelare han har varit och än så länge har inte de unga spelarna eller nyförvärven kunnat leva upp till förväntningarna. Jag gillar Sterling men han är inget att luta sig mot när det blåser. Nyförvärven ska vi inte heller tala om och varför vissa av dem värvades inför den här säsongen är en gåta. Min text blir dock för lång om jag ska reda ut det här!

Vi kan dock nöja oss med att konstatera att Liverpool är ett medelmåttigt Premier League-lag med usel form. Ett lag som inte lyckats besegra Basel och Sunderland på hemmaplan i de två senaste matcherna och som är helt uddlöst offensivt.

Skadeläget:
Manchester United har en fortsatt lång skadelista där skadorna på di Maria, Shaw och Blind sticker ut. United har dock fem raka segrar i ligan så det känns som man har lärt sig att hantera alla skador och då United har en bred trupp kan man trots det ställa en mycket stark startelva på banan.

Inför den här matchen är det några frågetecken för Liverpool. Det ryktas att skadebenägne Lallana ska spela trots två spruckna revben. Balotelli kan vara tillbaka och det behövs verkligen då Liverpool bara har en tröttkörd Lambert och en svag Borini framåt. Sturridge är fortsatt skadad och missar matchen.

Besök skadekollen .com för fullständig info gällande skador och avstängningar.

Ett United på hemmaplan med fem raka ligasegrar i ryggen bör besegra ett uddlöst Liverpool i usel form. United bör dessutom vara bättre förberedda och lite mer utvilade då man inte spelar i Champions League eller Europa League den här säsongen. Med fler matchvinnare i laget tar United hem alla tre poängen den här gången.

Spel: Manchester United – Liverpool 1 – odds 1.83 bet365

mr_england - 13 December, 2014, 10:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mrjoker - 2014-12-14 12:40:15

Tycker btts till 1.75 är dagens bästa!