Speltips

Speltips New England Patriots - Miami Dolphins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-14 19:00 Spela här

Speltips New England Patriots - Miami Dolphins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.83 Speltips: Wallace u56.5
2014-12-14 19:00 New England Patriots - Miami Dolphins Wallace u56.5 1.83 ChristianB

Det blev som jag väntade mig en defensiv kamp mellan Arizona och St. Louis i torsdags och inte en enda touchdown gjordes, men dessvärre så var det Arizona som drog det längsta stråt och tog hem segern. På söndag spelar jag på ännu en defensiv insats då New England Patriots tar emot Miami Dolphins.
--------------------------------------------------------------------------
De två divisionsrivalerna New England Patriots och Miami Dolphins gör på söndag upp på Patriots hemmaplan, Gillette Stadium. Patriots är just nu de förstaseedade laget i AFC med tio segrar och tre förluster, samma siffra som Denver Broncos och behöver en seger för att vara säkra på att vara kvar i toppen denna vecka. Dolphins däremot sitter på sju segrar och sex förluster och jagar en slutspelsplats bakifrån.

AFC East Vinster-förluster
New England Patriots 10-3
Miami Dolphins 7-6
Buffalo Bills 7-6
New York Jets 2-11

Jag kommer I denna match spela på att Miamis receiver Mike Wallace hålls under 56.5 yards mot Patriots vassa secondary. Jag tror att Miami har sin gameplan ganska klar: attackera Patriots via marken och kontrollera klockan för att hålla Tom Brady utanför planen. Dessa lag möttes vecka ett och Dolphins vann då med 33-20. Man hade hela 191 yards via marken, vilket var nyckeln till segern då man, precis som jag sa tidigare, på så sätt kunde kontrollerna matchen och hålla Brady på sidlinjen. Patriots har haft problem att försvara sig mot springspelen, medan man har ligans troligtvis bästa corner-duo i Brandon Browner och Darrelle Revis. Revis framförallt har totalt lyckas stänga av den receiver han går upp emot, och det blir med största sannolikhet till stor del Mike Wallace han ställs mot i denna match.

Wallace är det största hotet i djupet, där Miami har haft svårt att få till några stora spel och man är det lag som har minst antal touchdowns över 20 yards och rankas 27/32 i ligan när det gäller antal passa över 20 yards överhuvudtaget. Revis är den bästa cornern i djupet och det är inte många som kommer loss från honom. Han springer i princip routen åt receivern, vilket gör att motståndarnas QB avstår från att kasta åt hans håll. Wallace har haft problem i de senaste matcherna mot betydligt enklare försvar och har endast kommer över 56 yards en gång de senaste sex veckorna. Och då har han ändå fått ta emot i snitt fyra bollar per match, vilket blir svårt att mäkta med mot Revis eller Browner.

Istället har Miami gått över till de korta passarna till Jarvis Landry, som fått ta emot i snitt sju bollar per match de senaste veckorna. Han tar de korta rutterna och det är anledningen till att jag tror att Browner sätts emot honom. Browners styrka är hans aggressivitet de första fem yardsen som bryter av motståndarens planerade route och får dem ur balans. Han är en väldigt fysisk back. Vi kanske får se dessa corners byta av varandra lite för att hitta den bästa kombon, men det troliga enligt mig och många andra är att Revis tar Wallace och Browner tar Landry. Vilket som, så tror jag att QB Tannehill får svårt att hitta Wallace på djupet, speciellt då Patriots defensiva linje har lyckats sätta bra press på motståndarens QB och tvinga fram snabbare kast. Om inte Miami hamnar för långt efter tidigt i matchen så får vi nog se en hel del springspel från deras sida och inte allt för många försök på djupet.

Jag spelar alltså Mike Wallace under 56.5 yards till 1.83 gånger pengarna!

ChristianB - 13 December, 2014, 14:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-12-14 18:31:28

Ryggar denna. Var själv inne på Miamis springspel, så detta vad "makes sense". Lirar också miami u20p