Speltips

Speltips Parma - Cagliari

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-14 15:00 Spela här

Speltips Parma - Cagliari
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.95 Speltips: Över 2.5 mål och ja
2014-12-14 15:00 Parma - Cagliari Över 2.5 mål och ja 1.95 master

bet365 livestreamar matchen.

Söndagens bästa spel.
Spel: Parma - Cagliari Över 2.5 mål & BLGM @ 1.95

Förutsättningarna är enkla. Det är två lag som är i stort behov av en seger. Det är två lag där defensiven lämnar en hel del att önska. Det är två lag som besitter av giftiga spelare. Det är ett lag som tränas av Zeman....

Parma har verkligen underpresterat denna säsong och befinner sig längst ner, vilket är inte likt detta klassiska lag. Återstår att se om vändningen kommer nu eller efter nyår.

Formen är allt annat än bra. Tio senaste matcher har resulterat i en seger och nio förluster. På bortaplan har man knappt någon chans att göra mål. På hemmaplan är det dock andra bullar, då laget allt som oftast står för minst ett mål. Minst ett mål har gjorts i alla hemmamatcher förutom hemma mot Empoli, där man missade massvis med lägen.

Parmas hemmamatcher
4-5 Milan
1-2 Roma
1-2 Genoa
1-3 Sassoulo
2-0 Inter
0-2 Empoli
1-2 Lazio

Det är minst sagt katastrofalt i defensiv väg, när man snittar på över två insläppta mål per hemmamatch. Laget har enorma svårigheter att hålla tätt när man lirar på hemmaplan och måste anfalla mot ''sämre'' lag. Mot Inter spelade man smart, därav 2-0-vinsten. Mot mindre bra lag tänker man inte för sig, vilket allt som oftast straffar sig.

Trolig startelva:
Iacobucci; Santacroce, Lucarelli, Costa; Rispoli, Mauri, Lodi, Acquah, De Ceglie; Cassano, Palladino

Backen Gobbi är avstängd, vilket helt klart är ett avbräck i redan en defensiv som är under all kritik.

Ynglingen Iacobucci fortsatt i målet då Mirante ännu inte har återhämtat sig. Stort minus!
-

Cagliari blandar och ger något otroligt. Ena stunden spelar man fantastiskt, för att i nästa stund falla pladask. Nu har Cagliari med Zeman vid rodret inte vunnit en ligamatch sedan den 25:e oktober. Då man ställde sig på bortaplan mot Empoli. 0-4.
Och segern innan dess var även den på bortaplan mot Inter. 1-4.

Det är ett lag som är kontringsstarka samtidigt som man spelar en offensiv fotboll som kan hota vilket lag som helst, ibland går det vägen och ibland går det ej. Det går oftast vägen mot lag som vågar sig på en mer offensiv fotboll, vilket således öppnar upp ytorna för Cagliari. På hemmaplan mot mindre bra lag har det gått trögt, såklart. Av sitt spel och kvalité får man mest ut av att just möta offensiva lag och helst ska man slå under som underdog på bortaplan. Och visst har man skrällt flera gånger om.

Cagliaris bortamatcher
Sassoulo 1-1
Roma 2-0
Inter 1-4
Verona 1-0
Empoli 0-4
Lazio 4-2
Napoli 3-3

Som ni ser, är det väldigt ofta man lyckas stå för riktigt imponerande insatser på bortaplan. För varje match som har gått har man bara blivit allt bättre på bortaplan, trots tufft motstånd.

Trolig startelva:
Cragno; Balzano, Ceppitelli, Rossettini, Pisano; Crisetig, Conti, Ekdal; Farias, Longo, Cossu

Avstängd: Ibarbo
-

Det är alltså två lag som verkligen behöver en seger, inte minst Parma som är klistrade i botten. Och de kommer att gå framåt och med spelare som Cassano, Palladino och frisparkskungen Lodi, kan man helt klart hota Cagliari. Men så har vi defensiven, som är allt annat än bra. Och nu är dessutom Gobbi avstängd. Iacobucci vaktar fortsatt buren. Och Cagliari är verkligen ett lag som kan straffa detta Parma som kommer att gå för seger. Böljande spel fram och tillbaka kommer förmodligen att resultera i en målrik tillställning.
-
Spel: Över 2.5 mål & ja @ 1.95 på bet365

Mvh Master.

master - 13 December, 2014, 23:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!