Speltips

Speltips Atletico Madrid - Villarreal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-14 19:00 Spela här

Speltips Atletico Madrid - Villarreal
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.05 Speltips: Atletico Madrid -1.0
2014-12-14 19:00 Atletico Madrid - Villarreal Atletico Madrid -1.0 2.05 master

bet365 livestreamar matchen.

Spel: Atletico Madrid med asian handicap -1.0 @ 2.05

Två lag med väldigt fin formkurva ställs mot varandra. Atletico Madrid och Villarreal.
Madrid-laget har inte förlorat på sex senaste tävlingsmatcher och är fortsatt obesegrade på hemmaplan(10 vinster, 1 oavgjord!). Villarreal är å andra sidan obesegrade i sina sju senaste tävlingsmatcher.

Atletico Madrid befinner sig på en tredjeplats i ligan och vid seger här delar man 2:a platsen med Barcelona, som i lördags tappade två poäng mot Getafe. Alltså hade det verkligen suttit fint för Atleticos del att ta tre välbehövliga poäng innan uppehållet.

Skadelistan ser väldigt ljus ut med endast Ansaldi borta från spel. Inget större avbräck trots allt, då Siquiera gör det minst lika bra.

Villarreal befinner sig på en fin sjätteplats i ligan och är vidare i Europa League. Det tuffa schemat med att slåss på flera fronter har lett till att laget blandat och gett. Nuvarande formen är fin, men motståndet har varit beskedligt. Laget är annars ett svagt bortalag, och mot bättre lag har man allt som oftast svårt mot, även om man kan stå för skrällar då och då.

Det har ryktas om matförgiftning tidigare i veckan på flera spelare i truppen, men samtliga verkar kunna spel och blivit uttagna i truppen.

På skadelistan befinner sig:
Mateo Musacchio, Bojan Jokic, Cani, Giovani dos Santos och Hernán Pérez

Atletico Madrid spelade CL i tisdags borta i Italien och Turin, och har nu haft flera dagar att ladda om till denna hemmamatch....
Medan Villarreal spelade borta i Cypern mot Apollon för bara tre dagar sedan, torsdags, och har knappt hunnit ladda om innan man ska resa till Madrid för en av dem svåraste bortamatcherna i La Liga. Dessutom fick flera ordinarie spelare bra med speltid. Och några drabbades dessutom av matförgiftning(som tidigare nämnt uttagna i truppen), undra om det har någon större påverkan till denna drabbning.
Alltså är det en hel del frågetecken till denna tuffa bortamatch.

Atletico Madrids troliga startelva:
Moyà; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Tiago, Gabi, Koke, Arda; Raúl García; Mandžukic

Villarreal har bara förlorat en bortamatch denna säsong, men värt att tillägga är att man bara mött ett topplag, och då slutade det med en förlust - 2-1 mot Sevilla. Och Atletico Madrid är ett klart bättre lag.

Villarreals troliga startelva:
Asenjo; Mario, Gabriel, Victor Ruíz, Jaume Costa; Bruno, Jonathan dos Santos, Manu Trigueros, Moi Gómez, Cheryshev; Vietto

Senaste tre inbördes möten på Vicente Calderon:
Atletico Madrid-Villarreal 1-0
Atletico Madrid-Villarreal 3-0
Atletico Madrid-Villarreal 3-1

Atletico Madrid är ett ganska mycket bättre lag i grunden, samtidigt som Villarreal har lite turbulens med skador och även haft färre vilodagar till denna bortamatch vilket kan ha stor påverkan. Villarreal har tidigare stått för skrällar, men Atletico Madrid är ett nummer för stort och när ingenting talar för bortalaget, så ska Madrid-laget inte ha några större svårigheter med att besegra Villarreal.

Spel: Atletico Madrid -1.0(pengarna tillbaka vid uddamålsseger) @ 2.05 på bet365

Mvh Master.

master - 14 December, 2014, 01:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2014-12-14 01:16:30

follamaster
Det vet jag mycket väl, ber om ursäkt för slarv!

follamaster - 2014-12-14 01:09:17

Du vet väl att om du spelar -1ah så är det pengarna tillbaka vid uddamålsseger, inte vid X som du skriver ovan?