Speltips

Speltips Manchester Utd-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-14 14:30 Spela här

Speltips Manchester Utd-Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,83 Speltips: Inget mål före 28:00
2014-12-14 14:30 Manchester Utd-Liverpool Inget mål före 28:00 1,83 LelleSandahl

Man City lyckades visserligen vinna, men det blev bara med uddamålet och gårdagens insats pushades tillbaka. Investeras ånyo in i en Premier League-match - och inte vilken som helst. De två "gamla" storlagen Man Utd och Liverpool inbjuder till hatmöte på Old Trafford. Ett Liverpool som fick slita å det grövsta mot Basel utan resultat. Brendan Rodgers är inte dum nog att inte förstå att Louis van Gaal har stafettpinnen i hand här. United är mer utvilat och i bättre form. Tror därför Liverpool kommer fokusera på defensiven i matchinledningen varpå jag hittat ett bra spel.

PREMIER LEAGUE
3 Man Utd 15 8 4 3 26 17 9 28
9 Liverpool 15 6 3 6 19 19 0 21

Utd hemma
8 6 1 1 16 6 19

Formen (från vänster)
V, V, V, V, V

Senaste match
Southampton-United 1-2 (12' 71' van Persie)

Pool borta
7 3 0 4 12 13 9

Senaste match
Liverpool-Basel 1-1 (81' Gerrard)

Formen
O, O, V, V, O

Förra vårens möte var det vitt skilda förutsättningar. United saknade identitet efter Moyes misslyckande och Liverpool var ett självspelande piano. 3-0 till Liverpool på Old Trafford den gången.
Vi är nog alla överens om att det inte lär hända i dag. Liverpool har som bekant stora bekymmer i anfallsspelet, där det kan se småtrevligt ut fram tills sista tredjedelen. Sen händer ingenting.
Som i tisdags mot Basel. Lambert, Lallana i all ära - det är Sturridge som ska göra det, och han är skadad. Det krävdes ett frisparksmål från Gerrard för att hitta nätet och därför tror jag nästan att en sån här match passar Liverpool bättre. United kommer knappast ställa spelarbussen framför målet utan Liverpool kommer kunna få sina kontringslägen. Men jag är som sagt inne på att de kommer försöka sätta defensiven först av allt - för att sedan växa in i matchen. Just för att de har så svårt att göra mål vore det förödande att släppa en tidig kasse bakåt.

United har fem raka segrar och det här kan bli grädden på moset för van Gaal. En tung seger mot värsta rivalen. Men tror inte heller att United har någon lust att bjuda på något tidigt bakåt, utan lär försöka få kontroll på matchen innan man vågar lämna sina defensiva positioner i anfallet.

Preliminära elvor (The Guardian)

United (4-3-3) De Gea - Valencia, Evans, Rojo, Young - Herrera, Carrick, Fellaini - van Persie, Rooney, Wilson

Avbräck: Blind, Shaw, Di Maria, Smalling, Jones (tveksam)

Liverpool: (4-2-3-1) Mignolet - Manquillo, Skrtel, Touré, Johnson - Lucas, Allen - Henderson, Gerrard, Sterling - Lambert

Avbräck: Flanagan, Sturridge, Suso, Balotelli (tveksam)

SPELTIPS
Liverpool är inne i en jobbig period och möter ett lag som går som tåget. Det råkar också vara den mest betydelsefulla matchen för säsongen. Tror därför inte Rodgers vågar riskera en tidig kollaps utan hans plan lär vara att spela fysiskt och ligga rätt i position i matchinledningen, för att senare växa in i det i takt med att United blir frustrerat. Liverpool lär satsa på omställningar, men tror även van Gaal kommer säkra upp bakåt för att inte låta Sterling komma in i matchen direkt.

Spelet jag hittat finns hos bet365 och lyder inget mål före 28:00 minuten. Finns under fliken mål och ger 1,83. Inget spel jag skulle pantsätta lägenheten på men 2/5 units tycker jag själv det är värt. Skulle bli förvånad om Liverpool bara öste från minut ett.

Vad tror ni om det spelet? Andra förslag?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 14 December, 2014, 09:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2014-12-14 10:00:56

Jag tror BLGM @1,7 är ett bra spel. Som det skrevs i reken blir det nog en hel del kontringslägen för Liverpool, som knappast har bekymmer med motivationen. HEDERN måste snart räddas, & det finns inte många bättre tillfälle än Man U borta!