Speltips

Speltips Spurs@Nuggets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-15 02:00 Spela här

Speltips Spurs@Nuggets
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: Spurs -4.0
2014-12-15 02:00 Spurs@Nuggets Spurs -4.0 1.83 NBA

2/3 för min del i går. Portland-spelet, som jag postade här på sajten, satt fint. Spelet på Warriors +1.0 gick också in med marginal. Sämre gick det för min dubbel (Portland +1,5 och Clippers ML), då Clippers förlorade sin match. Min statistik för säsongen är nu 39-34.

Jag har redan nu ett par spel klara inför nattens NBA-matcher. Det som jag ser som det bästa är San Antonio Spurs -4.0 (1.83) i bortamatchen mot Denver.

San Antonio förlorade överraskande mot bottenlaget LA Lakers i fredags. Att de förlorade den matchen gör att spelet på att de ska vinna i natt känns extra bra. San Antonio förlorar sällan två matcher i rad. De brukar vara bra på att studsa tillbaka. Coach Popovich var mycket besviken senast, och lät säkerligen sina spelare veta vad han tyckte om förlusten.

Coach Pop och San Antonio-spelarna vill verkligen ha en seger i natt. Efter matchen mot Denver väntar ett helt gäng desto tuffare matcher då San Antonio ställs mot Portland, Memphis, Portland igen, Dallas, Clippers och OKC. Att inleda den tuffa serien av matcher med två förluster i bagaget vore verkligen inte optimalt för San Antonio.

Denvers säsong har verkligen varit upp och ner. De började svagt med två segrar på de första nio matcherna. Sedan följde en period med sju segrar på åtta matcher. Sedan vände det igen, och nu har Denver bara lyckats vinna en av de senaste sex matcherna. Denver spelade dessutom i går (förlust i Houston med 12 poäng) och har därför fått mindre vila en San Antonio.

Man brukar lyfta fram Denver som ett bra hemmalag. Men i år har de inte varit mer än okej hemma. Sex segrar på tio hemmamatcher det blivit. Men San Antonio trivs faktiskt bra i Denver. Spurs är 21-8 ATS i lagets 29 senaste matcher i Denver.

Jag räknar med att San Antonio löser nattens bortamatch och ser till att de kan kliva in i den kommande tuffa perioden med gott självförtroende och en seger i bagaget. Spurs är ett väldigt välcoachat topplag med stor erfarenhet. Formsvaga Denver räcker inte till här.

Spelar alltså: San Antonio -4.0 till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 3/5.

-------

Ett annat spel som känns riktigt bra är Chicago Bulls -3,5 (1.83) i bortamatchen mot Miami Heat. Där kör vi också 3/5 units. Den matchen börjar vid 00.00.

-------

Jag kör också en dubbel med Golden State Warriors ML (borta mot New Orleans Pelicans) och Oklahoma City Thunder ML (hemma mot Phoenix Suns) till oddset 1.96. Pelicans stora nyckelspelare Anthony Davis är tveksam till spel och utan honom ska de inte ha mycket att sätta emot superheta Warriors. Oklahoma City Thunder är starka hemma och ska få en seger här. Vi kör 2,5/5 units på dubbeln. Spelstopp för dubbeln är vid 00.00.

NBA - 14 December, 2014, 17:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!