Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-16 01:00 Spela här

Speltips Dubbel
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Dubbel
2014-12-16 01:00 Dubbel Dubbel 1.90 NBA

3 av 3 spel satt i går. Min statistik för säsongen är nu 42-34 (55,26 i vinstprocent).

--------

Många luriga hcp-spel i natt. Var inne på att testa San Antonio men sedan kom uppgifter om att "the big three" står över matchen. Men har satt ihop en dubbel som ser bra ut. Kör Boston ML (borta mot Philadelphia) och LA Clippers -4,5 (hemma mot Detroit). 1.90 på bet365 .

Boston gjorde mig besviken när de förlorade hemma mot New York i fredags. Men detta blir en perfekt bounce back-match. Boston har sett helt okej ut den senaste tiden. Det är ett mycket mer färdigt lag än Philadelphia. Boston har faktiskt ett anfallsspel som håller hög NBA-klass. Nu ställs de mot ligans sämsta försvar. En annan viktig detalj är följande: Philadelphia är inte så noga med att vinna NBA-matcher den här säsongen. De vill vara dåliga för att få välja tidigt i sommarens draft. Philadelphia har bara vunnit två av 23 matcher den här säsongen.

LA Clippers kommer tillbaka från en kortare ”road trip”. De vann mot Indiana men förlorade sedan mot Washington och Milwaukee. Detroit, som har haft stora problem under säsongen, ska inte kunna hänga med i den här tuffa bortamatchen. Spelbolagen ser Clippers som stora favoriter (-12,5). Jag tror verkligen att de kan täcka -4,5 hemma mot bottenlaget Detroit.

--------

Nattens andra spel blir Chicago +2,5 (1.90) i bortamatchen mot Atlanta. Det handlar mest om att jag INTE tror på Atlanta. Atlanta vann nio raka matcher innan de i lördags förlorade mot Orlando efter en buzzer-beater. Att studsa tillbaka blir tufft för dem. Känslan är att Atlanta gör en svag insats i natt. Då blir de straffade av stabila Chicago. Jag håller dock nere insatsen lite (2/5) eftersom Chicago ju spelade match så sent som i går.

NBA - 15 December, 2014, 22:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!