Speltips

Speltips Cruz Azul - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-16 20:30 Spela här

Speltips Cruz Azul - Real Madrid
Land: Marocko Liga: Klubb Lags VM
Odds: 3.10 Speltips: -3.5
2014-12-16 20:30 Cruz Azul - Real Madrid -3.5 3.10 grandgoals36

Tjena!

Då var det dags för Real Madrid att spela igen! Och då är man självklart där och tar vara på sjukt bra spel till riktigt bra odds :)

Cruz Azul - Real Madrid i Klubb Lags VM väntas ikväll 20:30

Världsmästerskapet för klubblag är en fotbollsturnering för herrar med de bästa klubblagen från varje kontinent. Dom bästa klubblagen från Afrika, Asien, Europa, Nordamerika, Oceanien och Sydamerika kommer att delta. Klubbarna från Afrika, Asien, och Nordamerika får starta i kvartsfinalen, medan lagen från Europa alltså Real Madrid startar direkt i semifinalen. Där av har redan Cruz Azul spelat en match i turneringen och detta mot WSW från Australien där slutade matchen (1-1) vid Fulltid, och (3-1) till Cruz Azul efter förlängning. Mycket prat om hur dålig planen var i den matchen och att Real Madrid ska spela på samma plan ikväll, MEN jag tror att FIFA har ordnat detta så bra det bara går och tagit bort allt vatten och enligt mina väder rapporter så ska det inte regna en droppe i Marrakech idag där matchen alltså spelas ikväll :)

Real Madrid som har makalös form som dom flesta vet med 20 RAKA vinster med 75 mål framåt på dessa matcher SINNESJUKT! Man har slagit klubb rekordet på 15 raka vinster och nu försöker man bara vinna så mycket matcher det bara går och höja ribban rejält inför framtiden!

Real Madrid med 16-1 senaste fyra tävlings matcherna det ger ett mål snitt på exakt 4 mål per match för Real Madrid!

Carlo Ancelotti inför kvällens match:

"Vi är glada över att kunna spela här och det är en stor motiverande faktor som kommer att sporra oss att hålla fansen nöjda i Marocko."

"Laget går bra eftersom vi har kunnat hantera de frånvaro av spelare som Modric och James. Jag tror inte att vare sig Khedira eller James kommer att vara klar i morgon, men kommer definitivt vara klara att spela nästa match för oss."

"Chicharito är motiverad, som alltid, och arbetar hårt varje dag. Han kommer att spela en viktig roll. Jag är inte säker på hur många minuter han ska spela men jag är säker på att han kommer att hjälpa laget i turneringen."

Real Madrid har rest till Marocko med denna sjukt starka truppen:

MÅLVAKTER: Casillas, Keylor Navas & Pacheco.

FÖRSVARARE: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Arbeloa, Carvajal & Nacho.

MITTFÄLLTARE: Khedira, Kroos, James, Bale, Isco, Illarra & Medrán.

ANFALLARE: Ronaldo, Benzema, Jesé & Chicharito.

EJ UTTAGEN: Modric.

Man har alltså med hela truppen som är tillgänglig bara där ger det ett tydligt tycken på hur mycket denna turneringen betyder för Real Madrid och hur mycket man vill vinna den. Tror helt klart på att man kommer vilja vinna med så stora siffror som bara möjligt ikväll då som Ancelotti säger spela för dom trogna fans som åkt med laget enda ner till Marocko.

Trolig start elva för Real Madrid ikväll:

Keylor Navas
Carvajal - Ramos - Pepe - Marcelo
Kroos - Iramendi - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo

Som ni ser så tror jag dom ställer upp med starkast möjliga lag ikväll något annat hade varit en stor överraskning. Då man bara har två matcher kvar att spela innan juluppehållet (denna och en eventuell Final) i denna turneringen. Sen att man byter ut en del spelare i halvtid alternativt andra halvlek det tror jag absolut! Men det är bara positivt då det finns gott om folk som vill vissa framfötterna som Jese och Chicharito.

Jag kommer spela att Real Madrid vinna med minst fyra målskillnad ikväll till oddset @3.10 ett riktigt bra spel enligt mig, Då jag är ganska övertygad att man vi kommer få se kattens lek med råttan ikväll. Sen kommer jag även spela Real Madrid -4.5 @5.50 och Real Madrid -5.5 @8.50 då jag tycker att det är sinnessjukt höga odds sett till klasskillnaden ikväll och hur starkt lag Real Madrid kommer med till denna turneringen och hur taggade man är inför detta.

Rygga på egen risk!

EDITERAD 2014-12-16 17.25:04

grandgoals36 - 16 December, 2014, 17:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Waddle - 2014-12-16 11:33:28

Såg själv Cruz match mot wsw senast. Hällande regn och totalt vattendränkt plan försökte man spela.
Cruz var klart bättre (det lilla som gick lira boll) och matchen skulle vart avgjord före 90 tycker jag.
Tror dock inte RM får några större bekymmer om man nu går in med rätt inställning.
Jag avvaktar och livar...

Mytoman1 - 2014-12-16 08:42:50

Finns -3 till 2.40