Speltips

Speltips ES Setif - WSW

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-17 17:30 Spela här

Speltips ES Setif - WSW
Land: Marroco Liga: VM för klubblag
Odds: 2.62 Speltips: Över 2.5&blgm
2014-12-17 17:30 ES Setif - WSW Över 2.5&blgm 2.62 master

I mitt tycke, onsdagens bästa spel.

VM för klubblag. Match om 5:e platsen, efter att båda lagen förlorade den första matchen. ES Setif förlorade mot Auckland City, medan WSW förlorade med 3-1 efter förlängning mot Cruz Azul. Båda lagen otroligt missnöjda efter att man inte tog sig vidare. ES Setif underpresterade rejält då laget var relativt stor favorit mot Auckland City. Förlust 0-1 efter en viss fördel Setif spelmässigt sett. WSW klarade sig hyfsat bra mot Cruz Azul även fast Mexico-laget var klart bättre matchen igenom. Till slut blev två röda kort för WSW för mycket för att man skulle kunna klara av att gå vidare.

Statistik:
ES Setif har denna bedrift under denna säsong:
Laget har gjort mål i 18 av 21 matcher.
Laget har släppt in mål i 17 av 21 matcher.

WSW har i A-League släppt in mål i 8 av 9 matcher.
WSW har i A-League gjort 5 mål på 9 matcher.

Setif spelar i Algeriet, medan WSW spelar i Australien. Ligorna är på liknande nivå.

Nu väntar alltså en avgörande match om 5:e plats. Även om båda lagen är inte alls nöjda över förlusten i den första matchen, vill man avsluta på bästa sätt istället för att åka hem med en usel prestation. Så här är det bara seger som gäller för båda lagen.

Jag kan inte mycket om Setif, men av det jag har funnit har man i princip bästa möjliga manskap. Det jag verkligen sätter ett stort utropstecken på är att man förlorade mot Auckland City. Som spelar i Nya Zeeland. Man var en aning bättre spelmässigt, men det var trots allt rätt så jämnt. Värt att notera är att den ligan som Auckland spelar i, är betydligt sämre än A-League. Och då kan man fråga sig själv, hur bra är egentligen detta Setif. Det sägs att dom underpresterade rejält, ganska stora favoriter, men blev trots allt nollade och förlorade. Nu är man ute i revansch, och det mot ett WSW som.....

är utan sina två ordinarie mittbackar. Eventuellt spelar man ytterbacken Hamill som mittback, samtidigt som reserven Golec tar en kant och yttern Cole går ner som ytterback. Klart försvagade defensivt sett. Det handlar alltså om två ordinarie mittbackar. Stanley och Spiranovic. Och under säsongen i A-League har faktiskt båda varit borta från spel i vissa matcher, och då har det verkligen gått rent åt helvete. Massor med insläppta mål. Annars går det helt OK med dom två tillgängliga, då man har en bra målvakt i bekante Ante Covic.

Alltså, det handlar om två lag som vill avsluta bra. Då får man förlita sig på sin offensiv, inte minst WSW som inte har något vettigt defensivt sett bortsett från Ante Covic. Offensivt sett har man dugliga spelare som kan ställa till det för Setif.

Setif är favorit i matchen, men jag hade aldrig lagt ett bet på dom mot ett lag som spelar på en betydligt bättre nivå än ett lag som man förlorade mot för några dagar sedan. Istället finner jag ett stort spelvärde i mål. Det blir det, garanterat. Men frågan är hur många. Jag kör tungt på Över 2.5 mål & ja till fantastiskt fina 2.62! BLGM finns för den mindre våghalsige till 1.90. Men jag jagar som allt som oftast dem högre oddsen.

Inget av lagen har någonting att förlora, det är inte hela världen om man förlorar. Men samtidigt vill man åka hem från turneringen med huvudet högt. Men vapnen ligger inte defensivt, utan det är offensiven som ska försöka ordna det här för lagen. WSW utan sina ordinarie mittbackar, ska bara inte kunna hålla nollan. Speciellt inte när man inte spelar på hemmaplan. Och eftersom Setif håller en högre nivå än Nya Zeeland trots förlusten mot Auckland City, så bör dom kunna göra minst ett mål på WSW. Samtidigt som jag tycker att WSW är tillräckligt bra för att kunna skaka om Setif som självaste Auckland kunde göra.

Sedan tycker jag att något annat är minst lika spelvärt. Hörnor. Vi får linan 9.5. Vilket är lååååååg! Den saken är säker. Vi kommer troligtvis se böljande spel fram och tillbaka, vilket kan resultera i en hel del hörnor. Men så har man även kunskap om WSW. Det är ett hörnlag utan dess like, både för sin egen del och motståndarna. Vi kan ta t.ex statistiken från matchen mot Cruz Azul, som var stora favoriter, som är ett klart bättre lag än Setif. 10-4 vann Cruz Azul den statistiken med. Värt att notera är att WSW ledde hörnorna med 2-4 - då när det var ganska jämnt och 11 vs 11. WSW skapar alltid hörnor. Och mot ett sämre lag än Cruz Azul, ska man kunna komma upp emot 7-8, om man lyckades med fyra hörnor på 45 min senast. Jag har följt WSW i A-League och där klarar man över 10.5 linan i princip varje gång. Ibland stor dom för majoriteten av hörnorna, ibland motståndaren. Allt beroende på resultatet. Här tror jag hörnorna kan sluta i stil med 6-9. Värt att notera är att jag har ingen större kunskap om hur bra Setif är att producera hörnor, men dom vaskade fram 7 hörnor mot Auckland vilket får ses som ganska bra! FT5,FT7,FT9 kan vara intressant på WSW när matchen kommer upp på liven!

Spel: ES Setif - WSW Över 2.5 mål & ja @ 2.62 - bet365 - 6/10 U

Övriga spel:
WSW+BLGM @ 7.50 1/10 U
BLGM i båda halvlek @ 21.00 1/10 U
Över 9.5 hörnor @ 1.90 6/10 U
Över 14 hörnor @ 9.00 1/10 U

Stort lycka till vid rygg!

Mvh Master.

EDITERAD 2014-12-16 23.08:33

EDITERAD 2014-12-16 23.31:58

master - 16 December, 2014, 23:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mrmakrill - 2014-12-17 10:57:45

Ryggar:)

stese - 2014-12-17 06:50:42

Ryggbiff på denna, hela menyn :)