Speltips

Speltips Sverige - Montenegro (GRYMT Värdespel 2)

Sport: Handboll Spelstopp: 2014-12-17 16:00 Spela här

Speltips Sverige - Montenegro (GRYMT Värdespel 2)
Land: EM Liga: EM Handboll
Odds: 1.41 Speltips: Under
2014-12-17 16:00 Sverige - Montenegro (GRYMT Värdespel 2) Under 1.41 haller

Ulrika Ågren UNDER 2,5 mål

Här har vi dagens andra stora värdespel.
Se tidigare rek om Anna-Maria Johansson UNDER 2,5 mål.

Den här reken bygger på i princip samma underlag som värdespel 1 nämnt ovan. Ulrika Ågren är även hon en bänkspelare även om hon får betydligt mer speltid än Anna-Maria Johansson. Ågren (som förövrigt är en fröjd att titta på) är dock ingen större målgörare av rang utan mer en fysisk tuff spelare som bidrar mkt i försvarsspelet. Hon har spelat totalt 1h 40 min på 5 matcher, men då ska man ha i beaktande att hon spelade 39 min mot Slovakien där hon gjorde 3 mål (Sverige överlägset och vilade spelare) och 33 min mot Kroatien där hon gjorde 2 mål. I övrigt ligger hon under 10 min per match.

I gruppfinalen räknar jag med att fagre Ågren får begränsat med speltid. Lägg till att hon ställs mot EMs bästa försvar så ser jag chanserna att hon ska sätta 3 bollar eller fler som väldigt små.

Enda emot är att hon får mkt speltid offensivt pga hennes fysik, men jag har svårt att se att förbundskaptenerna ändrar särskilt mkt på det konceptet de kört på i det här mästerskapet.

haller - 17 December, 2014, 11:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Henke - 2014-12-17 12:30:34

Håller med peschon helt i kommentaren.... Ågren är med som anfallare och byter oftast anfall/försvar. Så väldigt tveksam rek

haller - 2014-12-17 12:17:41

Jag köper inte riktigt att hon bara spelar framåt i de viktiga matcherna, för då skulle hon inte matchats så flitigt igår mot Slovakien exempelvis. Den matchen kan sitta i benen lite idag. Hon har oavsett inte varit en målskytt i det här EM:et och det är det jag går efter.

Bara för att man levererar i klubblaget så behöver det inte per automatik innebära att man levererar i landslaget. Beror ju helt och håller på vilken spelstil man har i lands- resp klubblag.

Du har dock en del poänger i det du skriver och jag tar till mig av kritiken. Spelet på Anna-Maria är ett maxspel för mig, men jag ser forftarande stort värde i detta spel. Vi får helt enkelt se utgången efter matchen! :)

peschon - 2014-12-17 12:05:04

Säger inte att spelet inte kommer sitta men du verkar inte ha någon vidare koll....Ågren bänkspelare? Hon å Linn Blohm har ju i stort sett delat på speltiden? Fysiskt tuff som bidrar mkt i försvarsspelet? Hon har ju knappt spelat försvarsspel tidigare? Ågren är snarare en ren anfallsspelare som lever på sin rörlighet å skicklighet att fånga boll!
Ingen målskytt av rang? 5:à i Skytteligan i danska ligan det år hon var skadefri, som då troligtvis var bästa ligan i världen...anledningen till att hon spelar så lite tid är att hon främst spelar framåt i de viktiga matcherna...som sagt möjligt att spelet sitter men släng inte ut en rek med massa felaktig info. Förstår du dig inte på sporten kanske du inte skall reka den...skall även sägas att Ågren kommit till en hel del lägen men missat mer än tidigare...spelet på Anna-Maria köper jag dock...