Speltips

Speltips Britto/Espricigo - Pereira/Plaza

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-12-17 18:00 Spela här

Speltips Britto/Espricigo - Pereira/Plaza
Land: Chile Liga: ITF Chile
Odds: 2 Speltips: Britto/Espricigo
2014-12-17 18:00 Britto/Espricigo - Pereira/Plaza Britto/Espricigo 2 Tennistipset

Jag får väl inleda med att säga att mitt tidigare spel på David Rice blev fruktansvärt dåligt då han förlora i två raka och endast vann 48% av sina första servar. Jag vet inte när det hände senast. Det är iallafall bara att ta nya tag och här kommer ett spel jag tror väldigt mycket på.

Båda paren har gått vidare till Kvartsfinal genom WO i sin första match. Det är brasilianarna Britto och Espricigo som ställs emot Chilienska paret Pereira och Plaza.

Britto är utan tvekan bäst på planen, han har tillsammans med andra partners spelat väldigt tighta matcher mot bra spelare som Sorgi/Sakamoto, Matos/Neis, Romoboli/Zampieri och han lyckades även tillsammans med Goncalves Lima vinna mot Andre Miele och Tsuchiya. Hans partner som han spelar med idag är inte lika bra som honom men han är en helt godkänd dubbelspelare som spelat en och annan match på itf nivå.

Vad är det som gör att Brasilianarna vinner denna match då? Jo, Plaza Marcelo har bestämt sig för att spela med 15 åriga (född 1999) Miguel Pereira. I ärlighetens namn vet jag ingenting om denna spelare. Detta är hans första ITF-turnering och i singeln som han kvala in till förlorade han mot 984 rankade Jorge Montero med hela 6:0 6:0. Lyckas man inte ta ett ända game är det mycket som tyder på att spelet förmodligen är allt annat än bra. Visst nu är det dubbel, men mycket talar för att denna spelare kommer bli bruten i vartenda servegame. Poängen han returnerar antar jag även är stor fördel till vårt brasilianska par.

bet365 erbjuder hela 2 gånger pengarna på Britto/Espricigo som jag anser är alldeles för mycket måste det tas alla gånger i veckan då dessa herrar kan någorlunda bra tennis trots allt. Tar detta med 5/10 units. Lycka till!

Finns även på twitter under samma namn (tennistipset)

EDITERAD 2014-12-17 14.32:52

Tennistipset - 17 December, 2014, 14:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!