Speltips Zelda Zonk

Sport: Trav
Spelstopp: 2014-12-17 20:30
Land: Sverige
Liga: Solvalla lopp 7
Odds: 1.50
Tips: Vinnare
Spelar vinnare på Zelda Zonk på Solvalla ikväll.
Hästen har imponerat i de senaste 4 starterna och vunnit säkert. Är inte en häst som vinner med ”halva upploppet” med det är säkra segrar varje gång och med krafter i behåll.

Senast på V75 på Bergsåker bara körde Ville K. framåt från start och det var inget snällt upplägg hästen fick. Ändå bara stegade hon undan närmast okörd och vann lätt med 1.5 längd. Jag blev mäkta imponerad och kan inte tänka mig annat än vinst denna gången.

Motståndet hon ställs emot denna gången är knappast värre än senast och startspåret bra. Övriga kuskar har stor respekt efter senaste prestationen och kommer inte ”bråka” med Erik utan försöka rädda det som går av priskakan och se till att bli närmast sörjande bakom.

Hästen är streckad på ca 78% på V86 och där är det en given spik. Om man omsätter den procenten så ska oddset på vinnare landa på ca1.30 om spelarna är rätt ute i sin bedömning. Jag bedömer att Zelda vinner detta loppet 8/10.

Är väl inte det högsta oddset jag spelat men jag tar detta eftersom jag tycker det finns ett litet spelvärde och att det ser ut att bli en enkel väg till vinnarcirkeln.

Unibet erbjuder 1.50 och stämmer min analys så är den långsiktiga avkastningen ca 20% på detta spelet.

Fakta:
Vunnit 3/3 från ledningen.
2/2 Med Erik A.
4/4 i regi Stig H. Johansson.
Vunnit 11/18 starter i år och bara missat platsen 2 ggr.
Segerprocent på 57%. Även om hon kanske inte mött det allra vassaste motståndet så är det en häst som vinner oftare än den förlorar och den är alldeles för bra för klassen.
Aldrig galopperat i lopp i år.

Erik kommer bara köra framåt för att enkelt kunna glida till ledningen och sen förlorar hon inte detta. Skulle jag ha fel och Erik inte kör för att överta är hästen är tuff och vinner förmodligen från alla positioner!!!
Spela på Zelda Zonk hos Unibet
Spela nu
Mellis - 17 December 2014 - 14:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: