Speltips

Speltips Napoli-Parma

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-18 21:00 Spela här

Speltips Napoli-Parma
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,95 Speltips: 1 (-1,5 asian)
2014-12-18 21:00 Napoli-Parma 1 (-1,5 asian) 1,95 LelleSandahl

Bournemouth begick självmord när de valde att lägga presspelet på egen planhalva i början av matchen mot Liverpool. Ingen bra idé av coachen eftersom Bournemouth inte kan försvara. Nya tag i kväll och när Polsäter rekat Juve så fint vill inte jag vara sämre. Napoli har en förbannat viktig match mot jumbon Parma. Missar de tre poäng i en sådan här match kan en missad tredjeplats i slutändan vara resultatet. Rafa Benitez är ingen man för italiensk fotboll - men här backar jag upp honom.

SERIE A
6:a Napoli 15 6 6 3 26 20 6 24
20:e Parma 15 2 1 12 16 34 -18 7

Napoli hemma
7 3 3 1 18 12 12

Formen
F, V, O, O, O

Senaste match
Milan-Napoli 2-0

Parma borta
7 1 0 6 6 18 3

Formen
O, F, F, F, F

Senaste match
Parma-Cagliari 0-0

Napoli står på 24 pinnar och går med seger tillfälligt upp på tredjeplats. Givetvis en motivationsfaktor. Ännu större motivatonsfaktor är hur pass utmanövrerade de faktiskt blev mot Milan. Jag trodde Napoli skulle stå upp betydligt bättre än de gjorde men när allt kom till kritan var Milans seger klart välförtjänt.
Tror det här gör att vi kommer få se ett hungrigt Napoli direkt från start när jumbon Parma kommer besök.

Provinslaget ligger jävligt pyrt till. Sex poäng upp till säker mark och inga tydliga tecken på förbättring. Efter blott sju poäng på 15 matcher är det svårt att förstå hur Roberto Donadoni fortfarande kan sitta kvar på tränarbänken. Tippar att det beror på ekonomiska skäl - att de inte haft råd att sparka honom. Med nya ägare kan det mycket väl bli foten inför vårsäsongen. Parma har några helt okej spelare. Cassano, Palladino, Lodi - men som helhet är det ett sargat lag av alla motgångar. Sist lyckades de inte få in en enda boll hemma mot ett annat formsvagt lag, Cagliari, så inget talar för en plötslig förbättring till kvällens match.

Napoli har ett gynnsamt skadeläge och det är bara Albiol (avstängd) som fattas utöver långtidsskadade Michu och Insigne. Benitez kommer kunna ställa en offensivt tung elva på benen. Spelare som Hamsik och Higuain behöver kliva fram efter en tids formdipp, bra läge i kväll.

Preliminära startelvor (la Gazzetta dello Sport)

Napoli (4-2-3-1) Rafael - Maggio, Koulibaly, Henrique, Ghoulam - Gargano, Inler - Callejon, Hamsik, Mertens - Higuain

Parma (3-5-2) Mirante - Felipe, Paletta, Lucarelli - Rispoli, Acquah, Lodi, Mauri, Gobbi - Cassano, Palladino

Avbräck: Biabiany, Cassani, Coda, Ghezzal, Jorquera

SPELTIPS
Napoli behöver den här trepoängaren och det är dags för de offensiva nyckelspelarna att leverera. Till veckan väntar supercupfinalen mot Juventus och Napoli kommer vilja blåsa över Parma så fort som möjligt. Förväntar mig full attack från minut ett och Parma med 6-18 i målskillnad borta kommer få det svettigt om öronen. Med Hamsik, Callejon, Mertens och Higuain framåt tror jag Napoli löser en seger med två bollar och när bet365 ger 1,95 för -1,5 hugger jag (3/5 units).

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 18 December, 2014, 11:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
empaso - 2014-12-18 15:02:57

Tror på fullt ös från Napolis sida och har därför valt att spela Napoli över 6,5 hörnor till 1,66. Då dom enligt mig ska klara det varje dag i veckan på hemmaplan mot ett väldigt svagt motstånd.
Men att Napoli kommer vinna idag kan vi nog alla vara överens om, troligtvis med 2-3 bollar.
Bra rek Lelle!

Haze - 2014-12-18 14:27:40

Belminkaric

Att gång på gång slänga upp "rekar" där du skriver att du återkommer med själva reken imorgon är löjligt. Att du sedan kritiserar Lelle för att "kopiera" ditt spel visar bara vilket fack vi andra ska placera dig i.

Såvida du nu inte faktist var åseriös med din kommentar. Och det vore ju mer rimligt då han faktiskt gör sitt jobb och skriver klart sina rekar vilket du ständigt misslyckas med. Med all sannolikhet har han inte ens kollat åt ditt håll...

Klockan - 2014-12-18 14:15:05

Belminkaric, vad har han kopierat?