Speltips

Speltips OKC@Golden State

Sport: Basket Spelstopp: 2014-12-19 04:30 Spela här

Speltips OKC@Golden State
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: OKC +3,5
2014-12-19 04:30 OKC@Golden State OKC +3,5 1.83 NBA

2/3 spel satt i gå. Jag hade ju Memphis +3.0 och den satt till slut, efter trippel förlängning mot San Antonio. Phoenix vann också, men även där var det tight in i det sista. Det spelet som jag trodde mest på var dock den dubbel som jag lyfte fram här på sajten. Portland vann enkelt, men Cleveland svek återigen. De förlorade med 29 poäng hemma, trots att Atlanta saknade Jeff Teague. Jag har sagt det förut, men hädanefter tänker jag verkligen passa mig för att spela på Cleveland. Det går inte att lita på det där laget. Försvarsspelet var under all kritik i natt.

Min statistik för säsongen är nu 47-36. 23 units plus (fem units är som bekant ett maxspel för mig).

------

I dag spelar jag Oklahoma City +3,5 (1.83 på bet365 ) i bortamatchen mot Golden State.

Oklahoma City är verkligen på gång. De kommer med sju raka segrar i bagaget till nattens match. Kevin Durant och Russell Westbrook har snabbt hittat formen efter skadefrånvaron. Durant, som fick börja något lugnare än Westbrook, spelade 35 minuter i tisdags när OKC besegrade Sacramento. Westbrook har levererat riktigt bra siffror i de senaste matcherna. Han ger verkligen allt i varje match, oavsett vilka spelare eller lag han ställs mot. När Westbrook nu får chansen att spela mot superhajpade Golden State Warriors med Klay Thompson och Stephen Curry lär han vara, om det är möjligt, ännu aggressivare.

Räkna med att Durant och Westbrook har längtat efter den här typen av topp-West-matcher.

Golden State radade ju upp 16 segrar innan de förlorade mot Memphis i tisdags. Nu tvingas de snabbt ladda om och försöka hitta formen igen. OKC är tillbaka som ett av ligans bästa lag, och det här blir ingen lätt uppgift för GSW. Att studsa tillbaka efter att en sådan stor segersvit tagit slut är inte lätt. Nu förväntas GSW dessutom vara favoriter. Utan Andrew Bogut saknar de sin bäste ”korg-försvarare”. Räkna med att Durant och Westbrook kommer göra allt för att utnyttja det.

Jag förväntar mig en jämn och tuff match, det lär inte vara många poäng som skiljer lagen åt. Men enligt mig är OKC det hetare laget med mer ”vind i seglen”. Och när vi nu får OKC som +3,5-underdogs så känns det klart spelvärt. Kevin Durant, MVP i ligan i fjol, är tillbaka i hundraprocentig matchform. Och Russell Westbrook har knappast varit hetare.

Det finns en del ATS-trender som talar för OKC också. OKC är 5-1 ATS i de sex senaste matcherna och 4-1 ATS i de fem senaste matcherna mot just GSW. Underdogen är 4-0 ATS i de senaste matcherna lagen emellan.

Spelar alltså: Oklahoma City +3,5 till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 3,5/5.

-------

Det kan bli ytterligare något spel. Då uppdaterar jag reken och postar säkerligen även på Twitter (@SimonLeppamaki).

NBA - 18 December, 2014, 15:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!