Speltips

Speltips Lens - Nice

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-19 20:30 Spela här

Speltips Lens - Nice
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.50 Speltips: Över 2.5&ja
2014-12-19 20:30 Lens - Nice Över 2.5&ja 2.50 master

Under fredagskvällen tar Lens emot Nice i Ligue 1. Två lag som är i behov av seger, då inget av lagen har skött sig märkvärdigt första halvåret och ligger i nedre halvan av tabellen.

Mitt spel: Lens - Nice Över 2.5 & ja @ 2.50

Det handlar alltså om två lag som verkligen behöver en seger för att komma på rätt bana igen. Lens ligger näst sist med endast 16 insamlade poäng. Nice är inte mycket bättre, men har trots allt en 11:e plats med 22 poäng.

Lens fem senaste matcher:
Montpellier-Lens 3-3
Lens-Lille 1-1
Monaco-Lens 2-0
Lens-Metz 2-0
Lorient-Lens 1-0

Nices fem senaste matcher:
Nice-St. Etienne 0-0
Caen-Nice 2-3
Nice-Rennes 1-2
PSG-Nice 1-0
Nice-Reims 0-0

Båda lagen har varsin seger på senaste fem matcher, vilket är ingen större bedrift. Nu krävs det en seger. Men det kommer att vara små marginaler som kommer att avgöra, då det skiljer inte mycket mellan lagen.

Lens gjorde en bra match senast mot Montpellier då man stod för hela tre mål, trots det blev det ingen seger. Tre insläppta i baken, vilket inte alls var oväntat då man redan känner saknaden av Landre och Kantari! Som nämnt, Lens är utan sina ordinarie mittbackar till denna match. Båda har spelat 14 matcher denna säsong, och senast var det första gången ingen av dem var på plan. Och då gick det som det gick. Tre mål i baken. I offensiv väg gick det dock bättre, man skapade bra med lägen, vilket till slut gav utdelning. Man har alla offensiva spelare tillgängliga förutom Chavarria, men det gick ju kanon när han saknades senast.

Nice hade en tuff match senast då laget tog emot St. Etienne och uppgiften var att hålla tätt och försöka ta minst en poäng, något man lyckades utmärkt med. Mer beskedligt motstånd denna gång och då brukar man spela en mer offensiv fotboll, vilket vi inte minst såg när laget gästade Caen. Böljande match fram och tillbaka som resulterade i fem mål. Då vann Nice med 2-3. Har annars en match i minnet då man gästade ännu ett mindre bra lag, Guingamp och då med sin fantastiska offensiv lyckades få in hela sju baljor på bortaplan. 2-7 skrevs slutresultatet till den gången. Kvalité finns, minst sagt. Defensivt ser det helt ok ut även fast man oftast har svårigheter att hålla nollan, speciellt mot mindre lag när man väljer att spela mer offensivt. Är dock duktiga defensivt när man väl vill, och när man ställer sig mot topplagen i ligan.
Till denna match saknas en mycket viktig kugge i detta lagbygget. Defensiva mittfältaren Mendy som spelat samtliga matcher hittills! Det tog honom 18 matcher att ådra sig fem gula, vilket betyder att han missar matchen mot Lens. Stort avbräck för Nice, i synnerhet defensivt sett, då han är lagets ankare och håller defensiven i styr.

Med defensiva avbräck i båda lagen, och med den stora viljan att tre poäng efter flera tappade poäng på senare tid, kommer troligtvis att resultera i en hel del mål. Skillnaden är dock inte så stor att det kan bli 3-0 till något lags favör. Det kommer att bli tight, men samtidigt kommer ett tidigt mål att öppna upp det för ett mer vågat spel som i sin tur kommer resultera i en målrik tillställning. Att det blir 1-1 finns det en liten risk för, och för den mindre våghalsige finns BLGM till knappa två gånger pengarna, vilket är oerhört bra. Jag hugger dock i Över 2.5+blgm till fantastiskt fina 2.50, vilket jag tycker det är ett stort spelvärde i.

Fredagens bästa spel: Lens-Nice Över 2.5 & ja @ 2.50!

Mvh Master.

master - 18 December, 2014, 19:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2014-12-19 13:58:14

Junthan
Yes, det glömde jag. Tänkte skriva det här i kommentarfältet, men glömde.
Dock är det värt att tillägga att 5 av 6 målen kom mot Guingamp! Inte ett jätteavbräck. Nice ska trots allt kunna göra minst en balja med alla defensiva avbräck Lens har. Och Lens tror jag lyckas också.

Junthan - 2014-12-19 13:39:14

Du glömde nämna att Nice skyttekung inte spelar idag vilket bör påverka matchbilden.

SOSA - 2014-12-19 12:12:13

rygg..
fick @2.80