Speltips

Speltips Winnipeg Jets - Boston Bruins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-12-20 02:00 Spela här

Speltips Winnipeg Jets - Boston Bruins
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.884 Speltips: Bruins ML
2014-12-20 02:00 Winnipeg Jets - Boston Bruins Bruins ML 1.884 hockeystick

Ja, vart ska vi börja. Vet faktiskt inte om det är jag som väljer dåliga spel eller om det är nån jävel därute som driver med oss. Vet inte heller om jag ska tycka synd om mig själv eller om er alla som läser/ryggar detta då det ständigt studsar emot oss. Tror majoriteten av gångerna vi sitter på ML på ena laget så lyckas jag alltid välja fel sida. Jackets var i natt helt utspelade i första perioden. På något sjukt sätt kom man tillbaka i matchen och gjorde en fenomenal andra period och inledde även tredje på ett strålande sätt. Man vände 0-2 till 3-2 innan Capitals kvitterade till 3-3. Då lyckades man till och med sätta 4-3 som är ett oerhört psykologiskt viktigt mål med ynka 4 min kvar av matchen och det såg ut att Jackets skulle kunna ta vinsten. Dock lyckades Capitals återigen kvittera med 3 min kvar av matchen och vann sedan efter overtime och det betyder att vår rek på Jackets ML @ 1.97 gick förlorad. Piss.

Motgångar kommer, men det gäller att inte bryta ihop för mycket och kämpa vidare. Jag vet att vändningen kommer!

Winnipeg Jets - Boston Bruins

Goalies: Pavelec (probable) vs Rask (probable)

Vi kämpar på och i natt har vi en tempofylld match mellan Winnipeg Jets och Boston Bruins. Jets som på hemmais brukar kunna gasa på rätt bra mot ett Bruins som kanske börjar hitta en väg ur sin formsvacka.

Winnipeg spelade senast mot Buffalo Sabres som vaknat från de döda. Jets släppte in första målet i matchen men var över 60 min överlägsna och vann fullt rättvist med siffrorna 5-1. Detta möte i natt mot Bruins är lagens andra för säsongen efter att Bruins snott det första mötet med 2-1 efter att Doguie Hamilton avgjort för Bruins i overtime. Senast de möttes inledde Jets i ett oerhört högt tempo och dominerade matchbilden men fick inte utdelning. Bruins som haft problem med målskyttet tror jag dock kan få islossning i natt här då man fått tillbaka sin playmaker David Krejci från skada och det är en väldigt god nyhet för björnarna som i grunden är ett betydligt bättre lag än Jets.

Bruins är som alla vet ett topplag, men på slutet har man verkligen inte agerat som ett. Jag tycker att laget haft svårt att skapa ”riktiga” målchanser och i sin senaste match mot Minnesota tycker jag man hade lite tur att man kom undan med två poäng. Stor del av saknaden av kreativitet beror på att en av sina bästa spelare varit skadad. Nu när man fått tillbaka sin playmaker David Krejci kommer det leda till två positiva ändringar i laget:

1. Laget kommer kunna ta sin in i zon på ett bättre sätt och skapa fler chanser.

2.Carl Söderberg flyttas ner till tredjekedjan och skapar betydligt bättre bredd för Bruins i alla deras linor.

Dessa två faktorer gör att jag i natt ser laget ha väldigt bra chans igen att slå ett Jets som varit väldigt ojämna i år. Laget borde kunna ta med sig lite positiv energi från den meriterade segern mot Wilds och nu när Krejci fått en match i kroppen bör han vara ännu bättre till nattens match. Bruins med 3 tunga kedjor bör nöta ner ojämna Jets i mina ögon.

Därför blir nattens spel:

Boston Bruins ML @ 1.884 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

P.S. Inne i en lite tyngre period och mycket studsar ut. Tänk igenom noga och håller ni med mig i mina tankar så rygga med förstånd.

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 19 December, 2014, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!