Speltips

Speltips Melbourne City - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-20 09:30 Spela här

Speltips Melbourne City - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.50 Speltips: Melbourne City Ö 1.5
2014-12-20 09:30 Melbourne City - Melbourne Victory Melbourne City Ö 1.5 2.50 master

Melbourne-derby! Äntligen. Senast det begav sig var för knappa två månader sedan, och stod Melbourne Victory som segrare. 5-2. Efter att City överraskande nog tagit ledningen både en och två gånger. Efter det har Victory gått som tåget medan City har blandat och gett.

City har endast nio poäng på nio matcher, vilket är underkänt med tanke på vilket lag man har. Dock har det varit väldigt mycket stolpe ut under säsongen. Till denna match kommer laget dock med en stabil seger i ryggen då Brisbane besegrades med 1-0. Den 7:e december. Nu har man haft vila i knappa två veckor och förberett sig fullt ut inför detta derby.

Victory har å andra sidan gått som tåget och är det enda obesegrade laget hittills. Sex vinster och fyra oavgjorda. Värt att notera dock är att man endast har en seger på bortaplan och den kom ligans överlägset sämsta lag, CCM. Annars har det blivit 1-1 mot Adelaide, 2-2 mot Jets och 0-0 mot Sydney. Denna match spelas på AAMI Park, som Victory ibland brukar spela på. Men oftast lirar man på Ettihad där man stått för starkare insatser.

Jag blev knappt imponerad av Victory senast då man tog emot Sydney, även fast man mötte ett bra lag är 3-3 på hemmaplan inte godkänt för min del. Försvaret var under ALL KRITIK. Offensivt sett var det en viss gamling, Thompson, som stod för hattrick. Annars tycker jag att laget underpresterade. Men säger egentligen allt om hur bra detta lag är när det väl går vägen, men här tror jag att dem kommer att bli överraskade.....

City har en vinst i ryggen vilket är otroligt viktigt inför ett derby. Och jag tror att City-laget är oerhört revanschsugna efter 5-2 senast mot Victory, dom vill visa att dom inte är så underlägsna i staden, så som många tror. Och derby är alltid ett derby. Victory är kanske en aning bättre i grunden, men ett derby är som en final. Vi har sett det förut. City kommer inte ge sig fram tills domaren blåser av matchen.

SKADELÄGET I LAGEN
City har Damien Duff skadad. Ännu inte stått för något mål hittills men är trots allt ett avbräck. Återfår offensive Koren från skada, som tros debutera i derbyt. En bra och rutinerad spelare. Germano och Miller saknas sedan tidigare.

För Victorys del saknas fortsatt mittbacken Delpierre(vilket har märkts!!) och ordinarie ytterbacken Daniel Georgievski missar också matchen på grund av skada. Två stora avbräck defensivt sett. Men sen så har vi även kaptenen tillika defensiva mittfältaren Milligan som har blivit avstängd i tre matcher efter en brutal tackling senast. Han håller defensiven i styr någorlunda även fast försvarsspelet varit lagets svagaste punkt. Troligtvis blir det i o m detta ett mer offensivt balanserat Victory, då ersättarna på mittfältet inte riktigt håller måttet.

Det som får mig att lira detta huvudspel jag har valt, är följande:
Avbräcken i lagen är tyngre hos Victory
Victorys defensiv har lämnat en hel del att önska
City har nätat i ALLA deras matcher denna säsong
Oddsen är felsatta i denna match(!!!!)

2.05 får vi på Melbourne Victory. Borta i ett derby. När Victory tog emot City tidigare denna säsong fick vi 2.20 på Victory. Bolagen går endast efter tabellen, men vi ska väl ta vara på det och hugga?!
Jag själv hade satt runt 2.40-2.50 på Victory, med tanke på förutsättningarna till just denna match.

Trots att jag tror att ett revanschsuget City kommer ställa till det för Victory, så vågar jag inte lita fullt ut på City då deras defensiv har varit bland det värsta i årets upplaga, samtidigt som Victory har ligans bästa offensiv och alla tillgängliga. Dock ska alla veta att Victory inte kommer få det lätt, det blir en otroligt jämn match - därav ska Victory inte ha dryga två gånger degen på bortaplan i detta derby!

Mål. Det blir det, hursomhelst. Och när oddsen är så pass felsatta får vi naturligtvis bra odds på just Melbourne City-mål. 2.50 ger att City ska lyckas göra minst två mål i matchen, vilket är ett väldigt bra odds! Å andra sidan ger samma spel 1.83 på Victory... finn värdet! För den mindre våghalsige är alla typer av överspel relativt säkra, blgm, över 2.5 etc.

Mitt spel: Melbourne City Över 1.5 mål @ 2.50 bet365 7/10 Units

Övriga spel:
Victory att vinna efter underläge @ 9.00
Självmål JA @ 11.00
BLGM i 1:a halvlek @ 4.00
BLGM i båda halvlekar @ 12.00
Melbourne City-Melbourne Victory HT/FT 1/2 @ 23.00

Nu får vi hoppas på en underhållande match med en hel del mål!

Rygga som vanligt på egen risk & stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 19 December, 2014, 19:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2014-12-19 22:54:27

Grandgoals
Det är värde i alla överspel!

grandgoals36 - 2014-12-19 22:30:07

Värde i City (DNB) @2.37?