Speltips

Speltips Perth Glory - Central Coast Mariners

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-20 11:30 Spela här

Speltips Perth Glory - Central Coast Mariners
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.20 Speltips: Perth FT7
2014-12-20 11:30 Perth Glory - Central Coast Mariners Perth FT7 2.20 master

Perth Glory tar emot CCM på hemmaplan. Perth Glory kommer ifrån en förlust i Cupfinalen mot Adelaide, men gjorde trots förlusten en fin insats. Nu måste man ladda om inför ligamatch igen och som ligaetta går man in här med ett stort självförtroende, mot ligans sämsta lag.

Det blir ett hörnspel då Glory är ligans överlägset bästa hörnlag i synnerhet på hemmaplan där laget är oftast det bättre laget. Och nu möter man ett lag i spillror som på bortaplan allt som oftast blir tillbakatryckta.

Glorys hörnor på hemmaplan denna säsong:
6-4 Brisbane
9-1 Newcastle Jets
10-8 WSW
5-2 Wellington
12-3 Newcastle Jets

På bortaplan har man nått upp till minst fem hörnor i ligaspelet.

Värt att notera är att i matchen mot Wellington där laget ''bara'' klarade 5 hörnor, tog man ledningen i den 2:a minuten. I matchen mot Brisbane klarade man 6 hörnor fastän Brisbane har mest bollinnehav i snitt i ligan.

Nu möter man ett CCM som fått emot sig antal hörnor på bortaplan:
8
2
10
4
10

Samtidigt som man aldrig själva har kommit upp till sju hörnor, varken borta eller hemma.

Och nu gästar man ligans bästa hörnlag som gång på gång attackerar via kanterna. Då blir det att åka av och jag tror att CCM kommer bli ganska tillbakatrycka. För dom för aldrig matcher, och speciellt inte på bortaplan. Jag tror dessutom Glory klarar hörnorna fastän man tar en tidig ledning, för det har dom visat prov på. Dock tror jag att man till skillnad från tidigare matcher inte lyckas ta ledningen så pass tidigt då det kanske kan vara lite trötta ben efter cupen(sämre koncentration vid avsluten), och CCM är trots allt inte dåliga på att försvara sig. Åtminstone på att släppa in mål. De brukar hålla tätt, men blir alltså ofta tillbakatryckta. Glory inleder alltid med full fart och linan kan redan vara klar i första halvlek om inte Glory lyckas sätta dit en tidig balja.

Glory lär vinna, men oddset till 1.44 är inte alls spelvärt då jag tror inte att dom vinner så enkelt utan kommer få kämpa otroligt hårt. De kommer gå framåt och framåt och på någon hörna eller frispark sätta dit ett mål eller två. En aning trötta ben och vissa avbräck kommer försvåra situationen när det gäller seger. Men hörnor, det vaskas alltid fram. De sviker aldrig, och detta blir säkerligen inte första gången.

Mitt spel: Perth Glory FT7 hörnor @ 2.20 bet365 8/10 Units

Övriga spel
Perth Glory att vinna med 1 @ 3.25 1/10 Units
Perth Glory FT9 @ 4.00 1/10 Units
Målskytt
Marinkovic @ 5.00 1/10 Units

Lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

Mvh Master.

master - 19 December, 2014, 20:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!