Speltips

Speltips Aston Villa - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-20 16:00 Spela här

Speltips Aston Villa - Manchester United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.93 Speltips: Över 2.5
2014-12-20 16:00 Aston Villa - Manchester United Över 2.5 1.93 Villian

Statistiskt sett har Villa haft riktigt svårt för Manchester United. Faktiskt så har man förlorat de senaste sju tävlings matcherna mot Man utd. Sex av dessa matcher har det blivit över 2.5 mål.

Aston Villa har haft en tung period som man precis har börjat återhämta sig ifrån. Man vann mot Crystal Palace den 2 dec och följde sedan upp den matchen med en seger mot Leicester. Sedan blev det en tung förlust i derbyt mot West brom efter en tidig utvisning. Dock spelade man bra med en man mindre i nästan 75 minuter.

Aston villa har nu börjat få igång en positiv trend i laget efter en längre tids motgång och ja tror inte att man känner sig slagen på förhand trots ett starkt motstånd i Manchester Utd. Benteke har börjat komma igång efter skada och verkar snart hitta tillbaka till den form han en gång va i. Benteke verkar i dagsläget betyda a och o i Aston villa och att han är med betyder mycket.

Manchester kommer med sex raka vinster i bagaget och har ett bra go i laget. Ja tror inte att man är speciellt rädda av att ta sig an ett Aston Villa på bortaplan och man kommer att försöka spela en attraktiv fotboll trots bortaplan.

Ser man på skadelistan/avstängningar så är det Villa som har det jobbigt. Ashley Westwood, Philippe Senderos, Libor Kozak, Nathan Baker och Joe Cole är alla skadade. Kieran Richardson, Alan Hutton och Tom Cleverley är avstängda vilket gör att det kommer att stuvas om en del i Aston Villa.

Kontentan av detta tror jag kommer att sluta i en målrik match där Benteke med rätt läge kan trycka in en boll samtidigt som Manchester Utd antagligen kommer att trycka in både två eller tre baljor innan matchen är slut. Den rotation som Villa kommer behöva göra är inte positiv utan kommer antagligen lämna en hel del chanser åt Man utd. Har man då Van Persie och Rooney i laget så ser jag spelet över 2.5 mål som en självklarhet.

Villian - 19 December, 2014, 23:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!