Speltips Knows Nothing

Sport: Trav
Spelstopp: 2014-12-20 15:00
Land: Sverige
Liga: Åby
Odds: 1.50
Speltips: Vinnare
Spela på Speltips Knows Nothing
150% bonus upp till 1500 kr!
Spela på Vinnare
Spelar Knows Nothing vinnare på Åby idag.

Vann senast på Solvalla i övertygande stil. Inte särskilt orolig inför denna starten. Tror det bara är stenklart.

Senast startade hästen från ett 8e spår och var 3e hands favorit på spelet i sin första start i Sverige. Då vann han lätt med 3.5 längder och det var lååångt ifrån tomt i tanken kan jag säga. Innan det startade hästen i Usa och det kan vara knepigt att sätta in den i Svensk konkurrens. Dock är jag övertygad om att det gänget den städade av för drygt ett år sen inte är sämre än det han ställs inför idag. I senaste Usa starten blev det en lugn start från 9e spår längst ut på vingen men på sista bortre långsidan blev det full gas och det var inget snack. Precis som senast när Örjan styrde på in på upploppet på Solvalla.

www.youtube.com/watch?v=ey5wZKQkets

Innan den starten har hästen varit 2a två gånger i rad och det är från dödens och från ledningen på 10.5 respektive 10.1.

www.youtube.com/watch?v=aDRe6E3JJdg

www.youtube.com/watch?v=mtV0Akq7OIw

Nu vet jag mkt väl att det inte går att dra några slutsatser av tider i Usa och i starter för mer än ett år sen men för mig räcker det med intrycket senast och att veta att denna hästen siktas det mot dom absolut största loppen i sommar. Reijo är riktigt nöjd med insatsen senast och träningen efter. Är dessutom ganska övertygad om att det inte blir en sämre insats denna gången jämfört med senast.

Från vissa håll i media skrivs att tiden senast inte räcker långt i de lägre klasserna och att närmast sörjande förra gången var Indigo Broline som bara vunnit en gång senaste 20 starterna men man såg trots allt vilken klasshäst det handlar om. Både Chapeau och Bon Fresia var duktigt uppskrivna senast var ännu sämre än min vinnare då.
Sen är det väl åtminstone i mina ögon ”lite” skillnad på Örjan och Christoffer Eriksson som kör andrahandaren Arazi Boko. Jag sätter hellre min tillit till Örjan 9.5 ggr av 10 även fast jag tycker Cristoffer inte är ett blåbär i vagnen men det är helt klart skillnad!!!
Örjan infriar med 40% av de favoriter han sitter upp bakom på V75.

Harry Haythrow har varit borta p.g.a. en halsinfektion och trots att den enligt tränaren känns helt ok i jobben ligger han lågt och vill köra ett snällt lopp denna gången. Låter inte som nåt större problem för Örjan faktiskt.

Det spekuleras i om vem som tar ledningen och att värsta motbuden är i toppform och trivs extra bra på Åby men det hjälper inte denna gången. Är ärligt talat inte ens säker på att Örjan vill köra i spets. Får Örjan ledningen är det ingen som kan utmana från stretchen och kör han bakifrån vet jag vilken speed Knows Nothing besitter och jag vill gärna se den som hänger med när Örjan kastar loss sista 700m för då kommer det att gå undan rejält kan jag lova.

Nä det här kan bara sluta på ett sätt och det är med enkel seger för Knows Nothing.

Unibet har sänkt oddset från 1.60 till 1.50 men jag tycker fortfarande det är spelvärt då jag bedömer allt över 1.40 som överodds.
Spela på Knows Nothing hos Unibet
Spela nu
Mellis - 20 December 2014 - 01:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
AndriLuza - 2014-12-20 10:02

Jag är inte lika övertygad. Senast fick han de kört i halsen och vann pliktskyldigt med den resan. Kanske såg de bättre ut än de va? Jag vet inte. Men prestationen var bra. Jag är dock inte så säker att jag skulle spika en jänkare över 2140 meter andra starten i sverige en december dag.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: