Speltips Dubbel

Sport: Basket
Spelstopp: 2014-12-20 19:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.90
Speltips: Dubbel
Spela på Speltips Dubbel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Dubbel
2/4 för min del i går. Jag grämer mig fortfarande över att Washington -4,5 inte gick in. Washington ledde med fem poäng när sekunder återstod. Matchen var avgjord. Då satte Wade en meningslös Miami-trea på buzzern. Washington vann därför med två poäng.

------

Mitt första spel blir en dubbel. Jag kör Denver +3,5 (hemma mot Indiana) och Phoenix ML (borta mot New York). Vi får 1.90 på Unibet. Notera att New York-Phoenix börjar redan vid 19 i kväll.

Phoenix spelade senast borta mot Charlotte i onsdags. Då var viktige Goran Dragic tillbaka i laget, och det blev seger. Sedan dess har de alltså fått chans att vila. Knicks spelade senast i torsdags, då blev det förlust mot Chicago. New Yorks stora stjärna Carmelo Anthony spelade inte i torsdags, eftersom han har problem med en skada. Han är listad som tveksam inför kvällens match. New York har fortsatta problem i det offensiva spelet. De är på plats 29 av 30 när det kommer till gjorda poäng per match.

New York har haft svårt mot lagen från Western Conference. Bara en vinst på tio försök har det blivit. Phoenix har vunnit sju av 13 matcher mot lagen från Eastern Conference. New York är inte heller något bra hemmalag. 3 vinster på 17 hemmamatcher hittills.

New York har alltså fått en dags vila inför matchen. 19 gånger har de varit i den situationen den här säsongen. 2 gånger har det blivit seger i matchen efter en dags vila.

Känslan är absolut att Phoenix springer sönder New York i kväll. Jag skulle inte bli överraskad om Phoenix vann med tio poäng. Nu får vi ML, vilket känns väldigt stabilt.

I den andra matchen har vi alltså Denver +3,5. Denver, som är favoriter enligt bolagen (-4.0). Denver spelade i går hemma mot Clippers. Då blev det vinst. Men Denver är helt okej i match två i en back-to-back. De har varit i den situationen fem gånger den här säsongen. Tre gånger har de ”cover the spread”.

Indiana har fått mer vila än Denver inför matchen. De spelade senast i onsdags. Då blev det förlust mot Clippers. Men Indiana är inte särskilt starka på bortaplan. De har bara vunnit tre av 13 bortamatchen den här säsongen. Formen är dessutom riktigt dålig. Det har bara blivit en vinst på de tio senaste matcherna (mot bottenlaget LA Lakers).

Att Indiana ska vinna borta mot Denver med fyra poäng känns absolut inte troligt.

Spelar alltså: Phoenix ML och Denver +3,5 till oddset 1.90 på Unibet.
Units: 3/5.

-------

Det blir troligtvis fler spel. Jag uppdaterar reken som vanligt, och postar också på Twitter (@SimonLeppamaki).
Spela på Dubbel hos Unibet
NBA - 20 December 2014 - 16:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: